Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Δοκιμάστε την Windows 10 Insider Preview

Windows 10 Insider 

Ο καιρός πλησιάζει. Στις 29 Ιουλίου η Microsoft θα κάνει δωρεάν διαθέσιμα τα Windows 10 ως αναβάθμιση σε έγκυρες και σε λειτουργία εκδόσεις των Windows 7/ 8/ 8.1. Αν δεν ανήκετε στην παραπάνω κατηγορία χρηστών, τότε θα πρέπει να αγοράσετε τα Windows 10. Εξάλλου, αν είστε μέλος του Windows Insider Program, θα λαμβάνετε πριν από τους άλλους χρήστες τις αναβαθμίσεις για τα Windows 10, καθώς αυτές θα γίνονται διαθέσιμες τους επόμενους μήνες.
Πριν εγκαταστήσετε την Windows 10 Insider Preview θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πρόκειται δεν είναι ένα τελικό προϊόν και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να κάνετε back up στα αρχεία σας. Ιδανικά, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την την Windows 10 Insider Preview σε ένα διαφορετικό drive ή partition του δίσκου σας. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω στα Windows 7 ή Windows 8, παρά μόνο με επανεγκατάσταση των λειτουργικών αυτών.
  1. Επισκεφθείτε το preview.windows.com και γραφτείτε στο πρόγραμμα Windows Insider. Είναι μία απλή διαδικασία και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στην Microsoft, αν διαθέτετε έναν.
  2. Κατεβάστε την έκδοση του αρχείου εγκατάστασης των Windows 10 σε ISO, το οποίο είναι κατάλληλο για το σύστημα σας ­– 64bit ή 32bit και σημειώστε το license key.
  3. Δημιουργήστε το δίσκο εγκατάστασης, ο οποίος μπορεί να είναι ένα DVD, ή ένα USB stick. Για το τελευταίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Windows 7 USB/DVD Download Tool ή το Rufus.
  4. Για να κάνετε clean install στα Windows 10, κάντε boot τον υπολογιστή από το USB stick ή το DVD, εκδοχή που είναι η προτιμότερη. Διαφορετικά, τρέξτε το setup.exe στο USB ή το DVD για να κάνετε αναβάθμιση από τα Windows 7 ή 8/ 8.1. 
[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home