Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



To LinkedIn αλλάζει έχοντας υψηλές προσδοκίες…


Tο LinkedIn παρουσιάζει το νέο του interface που έχει ως σκοπό να το κάνει πιο ελκυστικό για όλους τους χρήστες του.
Αυτός είναι ο μεγαλύτερος επανασχεδιασμός του LinkedIn από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με το Digital Trends και έχει ως κύριο στόχο του να κάνει τους χρήστες να αυξήσουν την ενασχόληση τους μαζί του. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν μεγάλες βελτιώσεις στην desktop εκδοχή του επαγγελματικού δικτύου, ενώ βελτιωμένη εμφανίζεται και η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων του LinkedIn.
Παράλληλα, υπάρχει το trending news feed που δείχνει μία ροή ειδήσεων και ενημερώσεων που μπορεί να δει ο χρήστης της υπηρεσίας που είχε πρόσφατα εξαγοραστεί από την Microsoft. Με σκοπό να περνά περισσότερο χρόνο στο LinkedIn ο κάθε χρήστης, το δίκτυο προσφέρει νέα πεδία ενδιαφέροντος που θα τον κάνουν να περάσει περισσότερη ώρα διαβάζοντας posts, ενημερώσεις και νέα των άλλων χρηστών, επαγγελματικές αλλαγές, κ.λπ.
Το κομμάτι της επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων παίρνει κάτι από την τεχνογνωσία της Microsoft, ενώ πλέον θα υπάρχουν και bots για την εκτέλεση διάφορων λειτουργιών, ενώ θα υπάρχει και μία πλατφόρμα μάθησης, η οποία θα συγκεντρώνει σε ένα σημείο όλα τα online μαθήματα που προσφέρονται μέσω του Lynda.com. Οι αλλαγές θα είναι σύντομα διαθέσιμες σε κάθε έναν από τα 450 εκατομμύρια χρήστες του LinkedIn στον κόσμο.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home