Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Touch ID και γραμμή πάνελ OLED στο επερχόμενο MacBook Pro


H Apple αποκάλυψε, άθελά της και πριν από την επίσημη παρουσίαση, ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του MacBook Pro.


Στις διαρροές που είδαν το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας εμφανίζεται ένα MacBook Pro με μία λωρίδα OLED πάνω από το πληκτρολόγιο, η οποία θα είναι ευαίσθητη στην αφή.

Παράλληλα, το MacBook Pro εκτιμάται ότι θα υποστηρίζει τη λειτουργία του συστήματος TouchID, δηλαδή την αναγνώριση της ταυτότητας του χρήστη μέσα από τα δακτυλικά του αποτυπώματα, στοιχείο που δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι ο νέος φορητός υπολογιστής της Apple θα μπορεί να υποστηρίζει τη λειτουργία του συστήματος πληρωμών Apple Pay.

Το όνομα για τη γραμμή OLED εκτιμάται ότι θα είναι Magic Toolbar και από πολλούς λέγεται ότι θα αλλάξει τον τρόπο χρήσης των φορητών υπολογιστών.

Οι αποκαλύψεις και οι διαρροές αυτές έχουν προκύψει μέσα από το ενημερωτικό υλικό της Apple για το νέο λειτουργικό σύστημα MacOS Sierra. 12.1. Ένα στοιχείο που κεντρίζει το ενδιαφέρον γύρω από το Magic Toolbar του MacBook Pro είναι το γεγονός ότι η λειτουργία του θα είναι δυναμική και θα αλλάζει ανάλογα με τη χρήση που θέλει να κάνει κάποιος.

Ουσιαστικά, το Magic Toolbar του MacBook Pro που θα παρουσιαστεί αύριο θα αντικαταστήσει την πρώτη γραμμή με τα function keys και το πλήκτρο Escape των φορητών υπολογιστών της Apple, με ένα δυναμικό OLED panel που θα αλλάζει ανάλογα με τη χρήση.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home