Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Πρόγραμμα ανάκλησης μπαταριών laptop από την HP


H HP ανακαλεί συνολικά 101.000 μπαταρίες laptops που έχουν πωληθεί από τον Μάρτιο του 2013 έως και τον Οκτώβριο του 2016, λόγω κινδύνου πυρκαγιάς. 
Οι μπαταρίες αυτές που ανακαλεί η HP βρίσκονται τοποθετημένες σε μοντέλα Compaq, ProBook, Envy, Compaq Presario και Pavillion, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2013 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2016.

Οι καταναλωτές καλούνται να δουν τον κωδικό της μπαταρίας του laptop τους και εάν αυτός ξεκινά με τα 6BZLU, 6CGFK, 6CGFQ, 6CZMB, 6DEMA, 6DEMH, 6DGAL ή 6EBVA, θα πρέπει να απευθυνθούν στην HP για να αλλάξουν την μπαταρία τους. Η αντικατάσταση της μπαταρίας του κάθε laptop θα γίνει, φυσικά, χωρίς κανένα κόστος για τον κάτοχο ενός HP laptop.

Μέχρι να γίνει η αντικατάσταση της προβληματικής μπαταρίας, η HP συνιστά στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν τον φορητό τους υπολογιστή χωρίς την μπαταρία, με το καλώδιο σύνδεσης στην πρίζα. Η διαδικασία ανάκλησης ξεκίνησε μετά από ένα περιστατικό υπερθέρμανσης μίας μπαταρίας ενός φορητού υπολογιστή της HP, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση μικρής πυρκαγιάς που προκάλεσε ζημιές ύψους 1000 δολαρίων σε μία ιδιοκτησία.

Σύμφωνα με το Mashable, η πλειοψηφία των laptops της HP που φέρουν προβληματική μπαταρία έχουν κυκλοφορήσει σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό, αλλά καλό είναι να ρίξετε όλοι όσοι χρησιμοποιείτε ένα HP laptop, μια ματιά στον κωδικό της μπαταρίας του.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home