Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Κωτσόβολος: Προειδοποιεί για ψεύτικη προωθητική ενέργεια


Η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος έκανε γνωστό πως κυκλοφορεί χορηγούμενη ανάρτηση στο Facebook, που οδηγεί σε ψεύτικη προωθητική ενέργεια με δωροεπιταγές σε παραπλανητικό site (www.kotsovolos.site) που ΔΕΝ έχει διοργανωθεί από την εταιρεία Κωτσόβολος. 

Η ανακοίνωση της Κωτσόβολος αναφέρει χαρακτηριστικά: “Οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια ή διαγωνισμό τρέχει η Κωτσόβολος φιλοξενείται αποκλειστικά και επικοινωνείται από τα επίσημα κανάλια μας (www.kotsovolos.gr, www.facebook.com/kotsovolos). 

Για τη συμμετοχή σας σε επίσημη προωθητική ενέργεια ή διαγωνισμό της εταιρείας ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το pin του κινητού σας”.

Για να συμπληρώσει ότι “η συγκεκριμένη ενέργεια οδηγεί σε συνδρομητική υπηρεσία αποστολής sms που επιφέρουν χρεώσεις στο χρήστη” ενώ καταλήγει στην παράκληση προς τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε phising ενέργειες και να γίνεται πάντα έλεγχος της διεύθυνσης του site ή της σελίδας Facebook.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home