Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



To Netflix θα κυκλοφορήσει σύντομα διαδραστικό επεισόδιο του Black Mirror


Το επόμενο μεγάλο στοίχημα για το Netflix πιθανόν να είναι η διαδραστική τηλεόραση σύμφωνα με αναφορά του Bloomberg.

Σύμφωνα μ' αυτή, η δημοφιλής υπηρεσία video streaming, έχει στα σκαριά διάφορα σχέδια τα οποία θα δίνουν στον τηλεθεατή τη δυνατότητα να ελέγξει αυτός την εξέλιξη της τηλεοπτικής σειράς ή της ταινίας.

Ένα πρώτο δείγμα των σχεδίων του Netflix θα δούμε πιθανότατα τον προσεχή Δεκέμβριο με ένα διαδραστικό νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Black Mirror, η πέμπτη σεζόν της οποίας θα ξεκινήσει σύντομα.

Πάντως αυτή δε θα είναι η πρώτη φορά που το Netflix πειραματίζεται με τη διαδραστική τηλεόραση κάτι που το έχει κάνει και στο παρελθόν, όχι όμως με μια τόσο δημοφιλή σειρά. Όπως είχε ανακοινώσει τον περασμένο Ιούνιο, το Netflix θα παρουσιάσει σύντομα διαδραστικά παιδικά προγράμματα και συγκεκριμένα τα Puss in Book: Trapped in an Epic Tale,” “Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile,”  και “Stretch Armstrong: The Breakout.”

Με το επερχόμενο διαδραστικό επεισόδιο του Black Mirror, το Netflix θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά αυτή τη μορφή προβολής σε μια σειρά δράσης και σε μια τηλεοπτική σειρά που απευθύνεται σε ενήλικες. 

Είναι επίσης σύμφωνα με το Bloomberg το ένα από τα δύο projects που έχουν επιβεβαιωθεί ότι θα στηρίζονται στη διάδραση με τον θεατή, με το Netflix να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις των δικαιωμάτων σε άλλους. Ιδιαίτερη σημασία έχει η πληροφορία ότι δύο άλλα projects, στηρίζονται σε δημοφιλή videogames.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home