Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Gmail: Λειτουργία Τεχνητής Νοημοσύνης για όλα τα κινητά


Το λεγόμενο Smart Compose, το οποίο είναι ένα Gmail που βασίζεται στην χρήση τεχνολογίας AI, μαθαίνει το στυλ γραφής του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και θυμάται μερικές φράσεις που έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να σας βοηθήσει να επιλέξετε κατά την πληκτρολόγηση σας έτοιμες φράσεις για να συμπληρώσετε ένα μήνυμα που θέλετε να στείλετε με την μορφή email. Η σύσταση είναι σε ελαφρύτερη εκτύπωση. H μετακίνηση προς τα δεξιά θα την προσθέσει στην επιστολή σας.

Στα μοναδικά κινητά τηλέφωνα που ήταν διαθέσιμα μέχρι στιγμής το Smart Capture ήταν τα Pixel 3 και Pixel 3 XL. Ωστόσο, το χαρακτηριστικό γνώρισμα έχει εντοπιστεί τώρα στο Pixel 2 XL και είναι πιθανό να βρεθεί και σε άλλα τηλέφωνα Android που εκτελούν το Gmail v9.2.3. Το Smart Compose είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, αλλά αν δεν σας αρέσει να έχετε τη λειτουργία που υποδηλώνει τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώνετε μια πρόταση, μπορεί να απενεργοποιήσετε το χαρακτηριστικό. Από την εφαρμογή Gmail πατήστε το κουμπί “+” για να συντάξετε ένα γράμμα. Από εκεί, κάντε κλικ στο μενού υπερπλήρωσης τριπλών σημείων στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Πατήστε Ρυθμίσεις και κάτω από το Smart Compose θα δείτε ένα μικρό κουτάκι στα δεξιά. Εάν το πλαίσιο είναι μπλε και περιέχει ένα λευκό σημάδι ελέγχου, σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Smart Compose. Πατήστε στο πλαίσιο για να το απενεργοποιήσετε.

Η έκδοση του Gmail στο Google Play Store δεν είναι η έκδοση της εφαρμογής που περιέχει τη λειτουργία Smart Compose. Θα μπορούσατε να ελέγξετε αν η ενημέρωση σας περιμένει στο Google Play Store ανοίγοντας την εφαρμογή και κάνοντας κλικ στο μενού τριών γραμμών hamburger στην αριστερή πλευρά της γραμμής αναζήτησης. Πατήστε στις εφαρμογές και τα παιχνίδια μου και ελέγξτε εάν το Gmail περιλαμβάνεται στις εφαρμογές που έχουν λάβει μια ενημέρωση.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home