Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Bitdefender το καλύτερο δωρεάν antivirus για το 2019



Η Bitdefender σάρωσε για άλλη μια χρονιά τα βραβεία στις αναφορές όλων των εργαστηρίων.
Στις δοκιμές του AV-Comparatives, η Bitdefender πέτυχε και πάλι τον μέγιστο βαθμό Advanced+ σε όλα τα test του 2018 και πήρε τα περισσότερα επιμέρους βραβεία από όλα τα antivirus.

Η Bitdefender κατέκτησε τη διάκριση "Outstanding Product" (εξαιρετικό προϊόν).

Ουσιαστικά, το Avast και το Bitdefender ισοβάθμησαν. Επειδή όμως δεν ήταν δυνατόν δύο antivirus να είναι "το κορυφαίο προϊόν της χρονιάς", στο AV Comparatives πρόσθεσαν το "Outstanding Product" για να μην αδικήσουν και το Bitdefender, που πήρε για άλλη μια χρονιά τα περισσότερα επιμέρους βραβεία από όλα τα antivirus.
Επιπλέον, ανέβηκε και στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου παίρνοντας το χρυσό βραβείο στο Real-World Protection για την παροχή προστασίας σε πραγματικές συνθήκες.

Επίσης, πήρε και άλλα βραβεία, τα οποία παραθέτουμε συνοπτικά:

AV-Test

Στις δοκιμές του AV-Test, το Bitdefender κατέκτησε την κορυφαία βαθμολογία 6/6, με βαθμολογίες 100% σε όλες τις δοκιμές, παίρνοντας τη διάκριση "Top Product".
Πιο συγκεκριμένα, το Bitdefender πήρε 6.0/6.0 όσον αφορά την προστασία στα Windows 10...
...6.0/6.0 για την απόδοση στο σύστημα, δηλαδή πόσο ελαφρύ είναι το Antivirus στα Windows 10...
...και 6.0/6.0 στην ευχρηστία.
Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως η mobile έκδοση του Bitdefender αρίστευσε και στο Android.

Συμπέρασμα

Για μία ακόμα χρονιά, το Bitdefender αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία Antivirus στις δοκιμές των ανεξάρτητων εργαστηρίων, για όλα τα λειτουργικά συστήματα.
Αν σε αυτό προσθέσουμε τη δωρεάν τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη στα Ελληνικά από την επίσημη αντιπροσωπεία, αλλά και την άμεση υποστήριξη στη γλώσσα μας σε πραγματικό χρόνο, έχουμε μια υπερπλήρη πρόταση για την προστασία μας.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home