Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Τέλος στην υποστήριξη AirPlay στις iOS εφαρμογές του Netflix


Η εφαρμογή του Netflix για iOS δεν υποστηρίζει πλέον τη λειτουργία AirPlay η οποία έδινε τη δυνατότητα στους κατόχους των σχετικών συσκευών να μεταδώσουν απευθείας το περιεχόμενο της υπηρεσίας από το iPhone ή το iPad τους στην τηλεόραση, μέσω του Apple TV.

Αρχικά, το Netflix ανέφερε ότι το πρόβλημα οφειλόταν «σε τεχνικούς λόγους» όμως στη συνέχεια με νεότερη δήλωση, έκανε γνωστούς τους ακριβείς λόγους. Έτσι σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, η απόφαση αυτή πάρθηκε εξαιτίας της παρουσίας του AirPlay και σε άλλες συσκευές εκτός του Apple TV, και συγκεκριμένα σε συγκεκριμένες μάρκες τηλεοράσεων όπως ανακοινώθηκε στη CES 2019.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Netflix είναι ότι «δεν υπάρχει τεχνικά τρόπος να διακρίνει το είδος της συσκευής στην οποία γίνεται μετάδοση του περιεχομένου του μέσω AirPlay, προκειμένου να ενεργοποιεί τους απαραίτητους ελέγχους». Έτσι προκειμένου να διασφαλίσει ότι πληρούνται όλα τα πρότυπα ποιότητας για κάθε προβολή, η δημοφιλής video streaming υπηρεσία αποφάσισε να διακόψει την υποστήριξη AirPlay από τις εφαρμογή του για iPhone και iPad.


Η εναλλακτική που προτείνει για τα μέλη του είναι να έχουν απευθείας πρόσβαση στην εφαρμογή του Netflix που υπάρχει όχι μόνο για το Apple TV αλλά και για τις άλλες συσκευές που υποστηρίζουν πλέον AirPlay. Αυτή πάντως αποτελεί μία ακόμα σημαντική αλλαγή στην οποία προχωρά το Netflix για το iOS, έχοντας προηγηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο η αφαίρεση της δυνατότητας αγοράς συνδρομής εξαιτίας του ποσοστού που παρακρατά η Apple σε κάθε συνδρομή.

[via]

Labels: , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home