Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



How To Solve Xiaomi Redmi Airdots Connection Problems




Η απάντηση της Xiaomi στα πανάκριβα AirPods ήρθε με την έλευση των ακουστικών Xiaomi Redmi AirDot TWS τα οποία ενσωματώνουν επεξεργαστή Realtek 8763,  κεραία Bluetooth 5.0 και  αυτονομία 4 ωρών για αναπαραγωγή μουσικής και όχι μόνο.

Η σύνδεση τους γίνεται άμεσα μόλις τα βγάλεις από τη θήκη - φορτιστή τους. Διαθέτουν κουμπί ελέγχου για τη σύζευξη, αλλά και για την εκτέλεση άλλων ενεργειών. Με ένα κλικ γίνεται παύση στο τραγούδι, με διπλό κλικ ενεργοποιείται ο φωνητικός βοηθός ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί και για άλλες λειτουργίες του smartphone όπως π.χ. σαν κλείστρο για λήψη φωτογραφίας.
 
Στα θετικά τους η ποιότητα του ήχου και η τιμή τους καθώς με μόλις 18.90€ μπορείτε να τα κάνετε δικά σας μέσω του smartphone app (εχει παραπάνω έκπτωση) από το Aliexpress ατελώς καθώς οι ηλεκτρονικές αγορές από την Κίνα ή από άλλες τρίτες χώρες, δεν υπόκειται σε φόρους τελωνείου εφόσον η αξία τους δεν ξεπερνάει το όριο των 22€.

Στα αρνητικά τους η παντελής έλλειψη αγγλικού manual (σημεία των καιρών) όπου σε περίπτωση που χαθεί η σύνδεση μεταξύ τους (η συσκευη σας θα τα βλέπει ως δύο ξεχωριστά ακουστικά) το να τα επαναφέρετε είναι μπέρδεμα.

Για αυτό λοιπόν παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να κάνετε επαναφορά της μεταξύ τους σύνδεσης και σωστή σύνδεση με την συσκευή σας.

Επαναφορά και Σύνδεση Xiaomi Redmi Airdots:

ΒΗΜΑ 1. Βάλτε τα Airdoτs στη θήκη φόρτισης και βεβαιωθείτε ότι είναι φορτισμένα.

ΒΗΜΑ 2. Διαγράψτε τα Xiaomi Airdoτs από τη συσκευή σας και απενεργοποιήστε το bluetooth.

ΒΗΜΑ 3. Βγάλτε εκτός θήκης φόρτισης και τα δύο Airdoτs

ΒΗΜΑ 4. Απενεργοποιήστε και τα δύο Airdoτs πιέζοντας και κρατώντας το πλήκτρο για 5 δευτερόλεπτα (έως ότου δείτε κόκκινο φως)

ΒΗΜΑ 5. Κάντε επαναφορά της μεταξύ τους σύνδεσης. Για να πραγματοποιήσετε αυτήν την επαναφορά, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί και στα δύο Airdoτs ταυτόχρονα για 20 δευτερόλεπτα (τα ακουστικά πρέπει να αναβοσβήνουν μετά από τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα και να αναβοσβήσουν ξανά στα 20 δευτερόλεπτα) μέχρι να μην δείτε το δεύτερο που αναβοσβήνει.

ΒΗΜΑ 6.  Ενεργοποιήστε τα Airdoτs πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί και στα δύο για 5 δευτερόλεπτα ή τα βάζετε στην θήκη τους για λίγο και τα βγάζετε και πάλι έξω (όταν τα βγάλετε  θα ενεργοποιηθούν αυτόματα).

Μετά την επανεκκίνηση, στο δεξιά ακουστικό θα πρέπει να βλέπετε το λευκό φως που αναβοσβήνει, αλλά στο αριστερό ακουστικό δεν πρέπει να βλέπετε κανένα φως. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ των ακουστικών και τα δεξιό ακουστικά περιμένει να κάνει σύνδεση (pairing) με το bluetooth στο τηλέφωνο σας.

ΒΗΜΑ 7. Ενεργοποιήστε το Bluetooth στο τηλέφωνό σας και συνδέστε απο τις προς αναζήτηση συσκευές που ανιχνεύθηκαν τo  Redmi Airdots R.
Αυτό ήταν για οποιαδήποτε σχετική απορία δεν έχετε παρά να αφήσετε το σχόλιό σας... Enjoy!

Labels: , , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home