Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η Microsoft φαίνεται να εξετάζει αντικατάσταση του πλήκτρου Menu


Κάποια πλήκτρα είναι απολύτως απαραίτητα στο πληκτρολόγιο και τα χρησιμοποιούμε συνεχώς. Άλλα είναι χρήσιμα, αν και δεν τα χρησιμοποιούμε τόσο συχνά. Και μια τρίτη κατηγορία αφορά τα πιο σκονισμένα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο, εκείνα που δεν θυμόμαστε καν ότι υπάρχουν, επειδή δεν τα χρησιμοποιούμε ποτέ.

Ένα τέτοιο πλήκτρο, με σχεδόν μηδενική χρήση από τον μέσο χρήστη, είναι εκείνο του Menu στα πληκτρολόγια PC. Αν το αναζητήσατε με αβεβαιότητα στο πληκτρολόγιό σας, αυτό απλά επιβεβαιώνει τις ανησυχίες της Microsoft για την χρησιμότητα του εν λόγω πλήκτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσε ο WalkingCat (διάσημος leaker σε ό,τι αφορά την Microsoft) η Microsoft διεξάγει εσωτερική έρευνα με σκοπό να επαληθεύσει την υπόθεση για το πλήκτρο Menu και να εξετάσει πιθανές επιλογές αντικατάστασης.

Επικρατέστερη επιλογή αντικατάστασης είναι ήδη, σύμφωνα με τα leaks, ένα πλήκτρο Office. Το εν λόγω πλήκτρο θα αφορά φυσικά λειτουργίες του Office και θα συνδυάζεται με άλλα πλήκτρα για ταχύτερη και ευκολότερη χρήση του Office suite.

Το ενδιαφέρον της Microsoft για τη μεγαλύτερη δυνατή παραγωγικότητα είναι πάντα ευπρόσδεκτο από τους χρήστες PC. Παραμένει, βέβαια, αμφίβολο κατά πόσο αυτή η πρόταση αντικατάστασης θα έχει καλύτερη μοίρα από το "ξεχασμένο" πλήκτρο Menu.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home