Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το Find My Mobile πλέον λειτουργεί ακόμα κι όταν η συσκευή είναι εκτός δικτύου


Η αναβάθμιση στη λειτουργία Find My Mobile της Samsung διασφαλίζει ότι οι χρήστες θα είναι σε θέση να βρουν το χαμένο τους Galaxy ακόμα κι αν αυτό είναι εκτός δικτύου, δεδομένων και Wi-Fi.

Μία σημαντική αναβάθμιση φέρνει στη λειτουργία Find My Mobile της Samsung η έκδοση 7.1.08.0 αφού πλέον είναι δυνατή η εύρεση συσκευών ακόμα κι αν αυτές δεν έχουν πρόσβαση σε δίκτυο.

Αν για παράδειγμα ένα Galaxy phone κλαπεί και αμέσως ο κλέφτης φροντίσει να κλείσει τόσο τα δεδομένα, όσο και το Wi-Fi, ο κάτοχός του θα εξακολουθεί να μπορεί να χρησιμοποιήσει το Find My Mobile για τον εντοπισμό του.

Η offline λειτουργία της εφαρμογής βασίζεται στη δυνατότητα των συσκευών της Samsung να σαρώνουν την περιοχή γύρω τους για άλλα Galaxy (smartphone, smart watch, tablet -πρακτικά κάθε Galaxy), αναφέροντας παράλληλα τη θέση τους.

Έτσι, με τον τρόπο αυτό δημιουργείται ένα δίκτυο από Galaxy συσκευές, αυξάνοντας τις πιθανότητες εύρεσης μίας χαμένης συσκευής από τον κάτοχό της. Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι για την ενεργοποίηση της εν λόγω λειτουργίας, απαιτείται έγκριση από τον χρήστη.

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home