Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



No Limits Ελλάδα vs Τουρκία




Ελλάδα VS Τουρκία

Το No Limits είναι ένας νέος θεσμός που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 22 Σεπτεμβρίου 2006 για να αποτελέσει μια νέα χρυσή σελίδα στο χώρο των πολεμικών τεχνών με σκοπό την ανάδειξη των μεγάλων Ελλήνων αθλητών και την προώθηση των δυναμικών αθλημάτων στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό show, με πυρήνα επαγγελματικούς αγώνες Kick - Boxing, Muay - Thai, MMA που πλαισιώνονται από ένα φαντασμαγορικό θέαμα, χορευτικά, μουσικές, φωτορυθμικά, εκπλήξεις, events, ακριβώς όπως στήνονται αντίστοιχες μεγάλες διοργανώσεις στο εξωτερικό.

Στις 28 Απριλίου, οι πέντε καλύτεροι Έλληνες Πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν τους πέντε καλύτερους Τούρκους πρωταθλητές, σε πέντε δυνατά fights (με όρους Κ-1, 3 γύροι των τριών λεπτών), ενώ το μοναδικό κύπελλο θα απονεμηθεί στη χώρα που θα φέρει τις περισσότερες νίκες.


Στο κεντρικό fight θα αγωνιστεί ο μοναδικός Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο στυλ του muay - thai , Σταμάτης Μπιτάκος, γνωστός και ως Stam the Showman, ενάντια στον Τούρκο Πρωταθλητή Κara Murat. Αγωνίζονται ακόμα οι δύο φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές Αλέξανδρος Σταυρόπουλος και Γιάννης Σοφοκλέους.

Ο για πολλά χρόνια τεχνικός διευθυντής της Δέσποινας Βανδή, Γιάννης Κυριακίδης θα επιμεληθεί τα φώτα και τον ήχο, ο μουσικός παραγωγός Γρηγόρης Σκούρτης (συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες) θα φροντίσει τις μουσικές, ο σκηνοθέτης Μανώλης Αγγελάκης θα αναλάβει να συντονίσει εννιά κάμερες και δύο γερανούς προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή τηλεοπτική μετάδοση σε Ελλάδα και Τουρκία και ο Γώργος Μάνταλος την παραγωγή των εντυπωσιακών Video. Παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος Στέφανος Κωσταντινίδης.

Στο καλλιτεχνικό κομμάτι θα συμμετέχει η γνωστή τραγουδίστρια Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, o "Υποχθόνιος" από το RNB συγκρότημα "Ζωντανοί - Νεκροί" και η έναρξη θα γίνει από το δημοφιλές συγκρότημα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου 15-50. Τα χορευτικά, εντυπωσιακές γυναίκες σε ρόλο ring girl και οι θεματικές έξοδοι των μεγάλων αθλητών, θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα στο Ελληνικό κοινό πλούσιο σε αδρεναλίνη, εκπλήξεις, απρόοπτα και δυναμισμό.

Γνωστοί καλλιτέχνες και εκπρόσωποι της εγχώριας show-biz θα στηρίξουν με την παρουσία τους το μοναδικό θέαμα που θα προσφέρει το NO LIMITS.

Μέρος των εισιτηρίων θα διατεθεί στο σύλλογο
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Διοργάνωση - Παραγωγή:
ΚΑΛΛΙΠΠΟΣ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ TENNIS CLUB

28 Απριλίου 2007
Ωρα Εναρξης: 20:00 Ολυμπιακό Κέντρο
Αρσης Βαρών Νίκαια

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home