Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Εκτός η Ακρόπολη απο τα 7 θαύματα του κόσμου



Παρουσιάστηκαν εχθές το βράδυ (7/7) στη Λισαβόνα τα επτά σύγχρονα θαύματα του κόσμου, σύμφωνα με ψηφοφορία που διοργάνωσε μη κερδοσκοπική οργάνωση μέσω διαδικτύου και κινητών τηλεφώνων. Η Ακρόπολη της Αθήνας, αν και ήταν ένα από τα φαβορί, δεν κατάφερε τελικά να μπει στην τελική επτάδα.

Περίπου 90 εκατομμύρια άνθρωποι πήραν μέρος στην ψηφοφορία και τα αποτελέσματα ανέδειξαν ως τα επτά σύγχρονα θαύματα του κόσμου: το Σινικό Τείχος, την αρχαία πόλη της Ιορδανίας Πέτρα, το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο ντε Ζανέιρο, το Μάτσου Πίτσου στο Περού, την πυραμίδα της Ίτζα στο Μεξικό, το Κολοσσαίο της Ρώμης και το Ταζ Μαχάλ στην Ινδία.

Από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, οι μοναδικές που διατηρούν τον «τίτλο» τους παράλληλα με τα επτά σύγχρονα θαύματα είναι οι Πυραμίδες της Αιγύπτου και γι’ αυτό είχαν τεθεί εξ’ αρχής εκτός συναγωνισμού.

H όλη ιστορία σύμφωνα με αυτά που γράφει εδώ ο φίλος blogger Διαγόρας είναι ένα καλοστημένο παιχνίδι της κερδοσκοπικής επιχείρησης «New Open World Corporation» (NOWC), που έχει έδρα την Ελβετία. Έτσι λοιπόν δεν θα πρέπει να μας στενοχωρεί η όλη εξέλιξη μιας και όλα αυτά το μόνο που θυμίζουν είναι ένα καλοστημένο επιχειρηματικό παιχνίδι αγνώστων σκοπών βάζοντας μας σε σκέψεις και για την φερεγγυότητα του.

Labels: , , ,

1 Comments:

At 08 July, 2007 17:14 Anonymous greekalert said...

Δυστυχώς η ακρόπολη ποτέ δεν ήταν πρώτη. Η είδηση οτι ήταν πρώτη ήταν ένα λάθος του ελληνικών ΜΜΕ που παρερμήνευσαν ενα δελτίο του Reuters που απλά είχε αλφαβητικά τα 10 πρώτα (οπως τα ειχαν ανακοινώσει οι διοργανοτές).
Σχετικά με την κερδοσκοπική επιχείρηση… τα νέα θαύματα είναι πρώτο θέμα στο cnn εδώ και ώρες. Εχουν κάνει τον γύρο του κόσμου. Καοι οι Ολυμπιακοί π.χ. επιχείρηση έχουν γίνει. Δε τους γυρνάμε όμως την πλάτη. Στο κάτω κάτω διαφήμιση θα ήταν και αυτό

 

Post a Comment

<< Home