Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



ΑΕΚ ... δεν χρωστάμε


H 18η Νοεμβρίου 2004, με την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 44, ήταν η καταλυτική ημερομηνία στη σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ.

Τότε, ο Ντέμης Νικολαΐδης την είχε χαρακτηρίσει ως την ομορφότερη ημέρα της ζωής του, βγάζοντας προς τα έξω τα προσωπικά του αισθήματα.

Κύλησε αρκετός χρόνος και έγινε μεγάλη προσπάθεια από τη νέα διοίκηση για να έρθει η επόμενη μεγάλη ημέρα.

Στην παρουσίαση του οικονομικού απολογισμού για την περίοδο 2006-07, ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν στην ευχάριστη θέση να εξαργυρώσει τα ξενύχτια και τους κόπους με ένα δυνατό… «δεν χρωστάμε». Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν φανέρωσαν την αισιόδοξη πλευρά μιας ομάδας που έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο. Η υπαγωγή στο άρθρο 44 ήταν η απαραίτητη αφετηρία για να οδηγηθεί η ΠΑΕ στην εξυγίανση και αφού ο βραχνάς των 177 εκατ. ευρώ… έπεσε στα 23,3 εκατ. ευρώ, τα δεδομένα έγιναν πιο εύκολα με αποτέλεσμα η ΠΑΕ ΑΕΚ για το 2006-‘07 να ξόδεψει 28 εκατ. ευρώ, αλλά με εισπράξεις που φτάνουν τα 30,6 εκατ. ευρώ να έχει κέρδος 2,6 εκατ. ευρώ!

Εγώ σαν φίλαθλος της ΑΕΚ έχω να πω ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Ντέμη και τους συμβούλους του για αυτήν την εξέλιξη και εύχομαι να φτάσει την ΑΕΚ ψηλά πολύ ψηλά !!



Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home