Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Σερβίρουν το ψάρι...ζωντανό



Σοκ έχει προκαλέσει η απόφαση των υπευθύνων εστιατορίου στην πόλη Chiayi της Ταϊβάν, να σερβίρουν το...γινγκ-γιανγκ. Πρόκειται για ένα πιάτο το οποίο περιλαμβάνει ένα συγκεκριμένο είδος ψαριού, που όμως σερβίρεται ζωντανό!

Δεν είναι αστείο, είναι πραγματικότητα. Και το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι δεκάδες πελάτες ήδη έχουν πληρώσει αδρά για το αηδιαστικό κατά τα άλλα γεύμα.

Ο πελάτης, αντικρύζοντας το...γκουρμέ όπως το αποκαλούν πιάτο, βλέπει το ψάρι να ανοιγοκλείνει το στόμα του, για τουλάχιστον τριάντα λεπτά από τη στιγμή που θα σερβιριστεί, ενώ από τη μέση και κάτω είναι τηγανισμένο. Ο ευφάνταστος σεφ φρόντισε να υλοποιήσει την ιδέα του, τυλίγοντας πρώτα το κεφάλι του, για να μην πεθάνει το ψάρι και κατόπιν τηγανίζοντάς το από τη μέση και κάτω. Δευτερόλεπτα αφού βγει από το τηγάνι, το καλύπτει με λαχανικά και γλυκόξυνη σάλτσα και το σερβίρει.

Παρά το γεγονός ότι η υπηρεσία προστασίας του καταναλωτή ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει δια ροπάλου μάλιστα το συγκεκριμένο πιάτο, ο περήφανος σεφ δηλώνει λάτρης της μαγειρικής και ιδίως του συγκεκριμένου εδέσματος και ισχυρίζεται πως στην επαρχία Σιτσουάν οι σεφ αποδεικνύουν με αυτόν τον τρόπο στους πελάτες τους, ότι το ψάρι είναι φρέσκο. ‘Πρέπει να κινηθείς γρήγορα. Οταν το κόβεις, δεν πρέπει να αγγίξεις τα εντόσθια’, δήλωσε ο σεφ του εστιατορίου που βρίσκεται στα νότια της χώρας.

Η βαρβαρότητα αυτή ωστόσο, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. ‘Το ψάρι είναι σπονδυλωτό, που σημαίνει ότι νιώθει πόνο’, δηλώνουν όσοι αντιτίθενται στην απίστευτη ιδέα.

πηγή: news.contra.gr

Labels: , ,

1 Comments:

At 10 July, 2007 11:00 Anonymous Anonymous said...

Μπλιαχχχχχχχχχχ !!!

 

Post a Comment

<< Home