Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Διπλάσια του κόστους κατασκευής πωλείται το iΡhone



Μετά τα προβλήματα με τη μπαταρία στο iPhone έρχεται ακόμα μια είδηση που θα στενοχωρήσει τους φίλους του. Σύμφωνα λοιπόν με εκτιμήσεις της εταιρείας ISuppli που πραγματοποιεί έρευνες στον κλάδο της τεχνολογίας το iPhone της Apple, έχει διπλάσια τιμή από αυτή του κόστους κατασκευής του.

Ειδικότερα, το κόστος κατασκευής του iPhone, του οποίου η τιμή ανέρχεται στα 599 δολ., δεν ξεπερνά τα 265,83 δολ. Εξαιρουμένων των εξόδων που αφορούν κυρίως στα πνευματικά δικαιώματα του προϊόντος καθώς και στα logistics, το περιθώριο κέρδους της Apple ξεπερνά το 55% σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα. Για να δει κάποιος το μέγεθος του κέρδους θα πρέπει μόνο να αναλογιστεί ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρίας η Apple αναμένεται να πουλήσει 4,5 εκατ. συσκευές iPhone μέσα στο τρέχον έτος και πάνω από 30 εκατ. μέχρι το 2011 !!

Labels: , , ,

1 Comments:

At 10 July, 2007 10:42 Anonymous Anonymous said...

Αυτό δεν λέει τίποτα! Τα υλικά κατασκευής περιλαμβάνονται μόνο στην τιμή ενός προϊόντος??? Η ανάπτυξη? Το software? Η διαφήμιση?

Δημοσιεύει ο καθένας ότι θέλει χωρίς καμία βάση μόνο και μόνο για να εκφράσει την αντιπάθειά του προς την apple!

Επίσης για πιο πρόβλημα της μπαταρίας μιλάμε??? Ανατινάχτηκε κανένα και δεν το ξέρω??? Δεν είναι πρόβλημα! Απλά δεν βγαίνει από τον χρήστη! Όπως και στα ipods! Εχει καλύτερη αυτονομία από οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο που παίζει video κλπ και κρατάει τουλάχιστον 2 χρόνια!

 

Post a Comment

<< Home