Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Κερατιάτικη η μπαταρία του iPhone


Προβλήματα με τη μπαταρία του iPhone

Σύμφωνα με άρθρο του e-go.gr o μυστικισμός της Apple για τα προϊόντα της προκάλεσε ιδιαίτερα προβλήματα στους χρήστες του iPhone καθώς δεν μπορούν να βγάλουν τη μπαταρία από το κινητό τους.

Την ίδια μέρα που το iPhone κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ καταναλωτικές οργανώσεις κατήγγειλαν στην Apple και την AT&T ότι οι καταναλωτές δεν είχαν καμία γνώση για την διαδικασία αλλαγής της μπαταρίας καθώς δεν μπορούσαν να την αντικαταστήσουν καθώς είναι ενσωματωμένη στο εσωτερικό της συσκευής.

Σε αντίθεση με όλα τα άλλα κινητά, το iPhone έχει ενσωματωμένη μπαταρία με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο χρήστης να την αντικαταστήσει.

Η Apple λίγες ώρες μετά τις καταγγελίες δημοσίευσε στο δικτυακό της τόπο οδηγίες για την αφαίρεση της μπαταρίας.

Ωστόσο οι χρήστες της δημοφιλούς συσκευής, σε περίπτωση που πρέπει να αντικαταστήσουν μπαταρία, θα πρέπει να απευθυνθούν στο κοντινότερο σέρβις της Apple και να πληρώσουν περίπου 85 δολ ενώ η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 3 εργάσιμες μέρες. Το γεγονός αυτό είναι πρωτοφανές κι έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία στους καταναλωτές.

Δεν ξέρω τι λένε οι φίλοι του iPhone αλλά αυτά αν είναι αλήθεια κομματάκι δύσκολο το βλέπω να πιάνει στην Ελλάδα, γιατί ως γνωστών ο Νεοέλληνας δύσκολα πληρώνει κερατιάτικα (και καλά κάνει) και κάτι μου λέει ότι αυτοί που το έκραζαν βρήκαν ακόμα ένα λόγο να φτιάξουν σελίδα... :)

Για περισσότερα εδώ

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home