Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Wilkinson & ΑΕΚ στα Hondos Center



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 11 & 12 Απριλίου οι εκδηλώσεις της Wilkinson στα Hondos Center στα καταστήματα της Ομόνοιας, Ερμού, Χαλανδρίου και Πατησίων. Το παρόν έδωσαν οι μπασκετμπολίστες της ΑΕΚ Δημήτρης Παπανικολάου, Νίκος Χατζής, Χρήστος Ταπούτος, Αλέξης Κυρίτσης, William Avery, Amara Sy, Βασίλης Σύμτσακ και Νίκος Μπάρλος.

Οι ενέργειες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ανδρικής ξυριστικής μηχανής Wilkinson Quattro Titanium Precision, της μοναδικής ανδρικής ξυριστικής μηχανής 3 σε 1 που ξυρίζει, φροντίζει τις λεπτομέρειες σε γένια, μουστάκι, φαβορίτες, αυχένα και “τριμάρει”, κάνοντας το ψαλίδι, το ξυραφάκι, την ηλεκτρική ξυριστική μηχανή παρελθόν!
Το κοινό επισκέφτηκε τα Hondos Center, ενημερώθηκε για τα νέα προϊόντα της Wilkinson, είδε από κοντά τους αγαπημένους του αθλητές, συζήτησε μαζί τους, ζήτησε συμβουλές και έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες. Οι αθλητές, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις προπονήσεις, χαλάρωσαν και δεν χάλασαν χατίρι σε κανέναν.

Η Wilkinson είναι χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ για τη σεζόν 2007 - 2008.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home