Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ναυάγησε το πειρατικό



Κάποτε η θεά τύχη θα σου γυρίσει την πλάτη, δεν μπορείς να τυγχάνεις συνεχώς της εύνοιας της έτσι όπως ήταν φυσικό και μετά τις κορόνες - προβλέψεις Γκαγκάτση για τελικό Γερμανίας - Ελλάδας ήρθε η ανώμαλη προσγείωση με την ήττα από την Σουηδία με 2-0.

Καλή η έπαρση, ωραίο το παραμύθι της σταχτοπούτας αλλά δυστυχώς αν συνεχίσει έτσι δεν θα έχει happy end, δεν μπορείς να παίζεις συνεχεία αντί ποδόσφαιρο, να μην έχεις κάποιο επιθετικό πλάνο και να περιμένεις άπλα να δημιουργηθεί ένα κενό ή ένα λάθος στην αντίπαλη άμυνα για να βάλεις γκολ.

Θεωρώ οτι έχουμε και το σθένος και τους παίκτες να ξεφύγουμε από αυτή την δυσάρεστη κατάσταση αρκεί ο Ρεχάγκελ και οι παίκτες να καταλάβουν ότι κάποτε πρέπει να παίξουμε μπάλα και όχι κλεφτοπόλεμο γιατί δυστυχώς πλέον μας ξέρουν και δεν είναι όπως το 2004.

Υστερογραφο1: Προς Καραγκούνη: Βρε αγόρι μου καλά άντε και την πρώτη φορά σουτάρεις στα σώματα και δεν μπορείς να κάνεις την πάσα στον ξεμαρκάριστο Κατσουράνη που βγαίνει μόνος του τετ α τετ με το τέρμα .. Όταν ξανά παίρνεις την μπάλα στο καπάκι από κόντρα γιατί βρε παλικάρι μου δεν την δίνεις στον Κατσουράνη 2 μετρα δίπλα σου που εξακολουθεί να είναι αμαρκάριστος και κάνεις πάλι σουτ... είναι παρόμοια φάση με το πρώτο γκολ της Ισπανίας μόνο που εκεί ο παιχτούρ Τόρες δεν είναι Καραγκούνης, κάνει πάσα πάρε βάλε στον αμαρκάριστο Βίγια γίνεται το 1-0 και ξεκλειδώνει το ματσάκι έτσι απλά...

Υστερόγραφο2: Προς Ότο Ρεχάγκελ: Ότο κάνε μας μια χάρη κοίτα λίγο τον πάγκο σου, δόξα ο θεός έχεις επιθετικούς πολύ καλύτερους από τον Σαμαρά τουλάχιστον άντε και ο Χαριστέας γυρίζει πίσω μαρκάρει και έχει το έσνστικτο του killer ο άλλος ούτε κοντρόλ δεν έχει.

Υστερόγραφο3: Παίκτες και προπονητές της Εθνικής δείξτε ότι άδικα σας κατηγόρησαν το 2004 για "κλέψιμο" του Euro, δείξτε οτι το αξίζατε, ότι εξελιχθήκατε και παίξτε μπάλα χωρίς άγχος, στο κάτω κάτω κανείς δεν θα σας κατηγορήσει αν δεν πάρετε το euro2008 ίσα ίσα ένας "τιμημένος" αποκλεισμός παίζοντας την μπάλα και όχι κλεφτοπόλεμο θα ήταν η καλύτερη απάντηση σε όλους τους επικριτές σας..

Labels: , , ,

4 Comments:

At 11 June, 2008 09:14 Anonymous Anonymous said...

afou den pigame re babi ti tha kanei .
apostolis

 
At 11 June, 2008 10:49 Anonymous Matrox said...

Εγώ βασικά ντράπηκα χτες να βλέπω ένα συνοθύλευμα που θέλει να ονομάζεται και πρωταθλήτρια Ευρώπης να αλλάζει εκνευριστικά την μπάλα με πασούλες στην άμυνα λες και κερδίζαμε. Και με ποιον, την Σουηδία που θεωρητικά ειναι και ο ποιο εύκολος αντίπαλος μας.
Είναι όπως το είπες, δεν απαιτεί κανείς να ξαναπάρουμε το euro, αλλά λίγο τσίπα, λίγο τσαμπουκά, λίγο μπάλα τέλος πάντων. Μία διάθεση να παλέψουν τα ματς, γιατί βλέπω στιγμές της θρυλικής μας (4-4-2) συμμετοχής τότε στο μουντιάλ να επαναλαμβάνονται.
Και δεν υπάρχουν δικαιολογίες κούρασης κτλ που αρχίζουν να ενστερνίζονται γιατί όλοι οι παίχτες όλων των ομάδων κουβαλάνε πολύ περισσότερα παιχνίδια στις πλάτες τους από τους δικούς μας.

 
At 11 June, 2008 13:56 Anonymous MinOtaVrS said...

ασ' τα να πανε τα ειπες ολα... μιλαμε για μεγαλη απογοητευση και ειναι κριμα για ολους μας...Πιστευω οτι ακομα εχουμε καποιες ελπιδες ας το καταλαβουν αυτοι και ας τους στηριξουμε και οτι βγει ;)

 
At 11 June, 2008 15:04 Anonymous MinOtaVrS said...

Αποστόλη τα θαυματα μια φορα γινονται.. Τετοιες μερες που ζησαμε το 2004 δεν ξαναζουμε... Το καταλάβαινες στον αερα υπηρχε κατι μαγικό και δεν μιλαω για το πρωτο παιχνιδι που ειμασταν παρεα και κανεις δεν το περιμενε μιλαω για το τελικο όπου οσοι ειμασταν μεσα ειμασταν σθγουροι για την κουπα θαρεις και ειμασταν απο άλλο ποδοσφαιρικό πλανήτη ενα πράγμα ...

 

Post a Comment

<< Home