Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Θυμήθηκε τα νιάτα του ο Johnny Rotten




Τις εποχές που δημιουργούσαν συνέχεια καυγάδες θυμήθηκαν οι Sex Pistols και συγκεκριμένα ο front man τους, John Lydon (aka Johnny Rotten). Σε φεστιβάλ στην Ισπανία ήρθε στα χέρια με τον τραγουδιστή των Bloc Party, Kele Okereke και λίγο έλειψε η συμπλοκή να επεκταθεί σε ολόκληρη την βρετανική μουσική σκηνή.

Σύμφωνα με τον δεύτερο, στα παρασκήνια του φεστιβάλ ο Okereke πλησίασε τον Lydon και τον ρώτησε αν θα επανενωθούν ποτέ οι Public Image Ltd, συγκρότημα που ήταν από τα αγαπημένα του. Παρόλα αυτά, η αντίδραση του Lydon ήταν επιθετική ενώ η παρέα του χρησιμοποίησε ρατσιστικές εκφράσεις συμπεριλαμβανομένης και της «το πρόβλημα σου είναι η μαύρη σου συμπεριφορά».

Στη συνέχεια οι δύο πλευρές πιάστηκαν στα χέρια με τον Ricky Wilson των Kaiser Chiefs και τον Yanni Filippaki των Foals να τρέχουν προς συμπαράσταση του.

Με την επιστροφή του στο Λονδίνο, Kele Okereke εξέφρασε την απογοήτευση του καθώς ο Lydon ήταν ένα από τα είδωλα του. Βέβαια, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η θεωρία της άλλης πλευράς. Το φεστιβαλ ήταν το Summercase που διεξάγεται στη Βαρκελώνη και είναι ένα από τα σημαντικότερα της Ευρώπης.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home