Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Download: Google Chrome (BETA)



Πριν από λίγο δόθηκε σε δοκιμαστική μορφή από την Google ο νέος Web Browser, ανοικτού κώδικα με την ονομασία Google Chrome, για υπολογιστές που τρέχουν Windows (οι αντίστοιχες εκδόσεις για Mac OS X και Linux αναμένονται αργότερα).

Ο συγκεκριμένος browser διατίθεται σε περισσότερες από 100 γλώσσες, ήδη αυτή την στιγμή σας γράφω από αυτόν και τα πρώτα συμπεράσματα είναι άκρως ικανοποιητικά.

θυμίζει κάτι μεταξύ Firefox, Safari και Opera αλλά είναι φυσικό γιατί οι μηχανικοί της εταιρείας βασίστηκαν σε υλικό από μια ποικιλία προγραμμάτων ανοιχτού κώδικα, όπως το WebKit της Apple και ο Firefox του ιδρύματος Mozilla.

Ένα ακόμα ατού του Chrome είναι η νέα μηχανή φόρτωσης κώδικα JavaScript V8, η οποία έχει σχεδιαστεί για να τρέχει τις μελλοντικές, διαδραστικές υπηρεσίες του World Wide Web.

Οι σελίδες φορτώνουν σωστά και γρήγορα με τον ενσωματωμένο ορθογράφο να κάνει την διαφορά, στα συν του ότι εισάγει όλες τις ρυθμίσεις του Firefox (bookmarks, passwords, history) με ένα απλό κλικ.

Φυσικά είναι beta με αποτέλεσμα να έχει κάποια μικρά bugs (πχ το πως ανοίγουν οι photos σε 2ο παράθυρο) αλλά δείχνει να έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Όσοι θέλετε μπορείτε να τον κατεβάστε από εδώ διαλέγοντας την επιθυμητή γλώσσα


Download: Google Chrome

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home