Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Σε στάδιο δοκιμών το SP2 των Vista




Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η Microsoft προωθεί με ταχείς ρυθμούς την ανάπτυξη του νέων Service Packs για τα Windows Vista και τα Windows Server 2008. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κολοσσός του software έχει ήδη αποστείλει προκλήσεις σε ορισμένους χρήστες που θα έχουν την τύχη να δοκιμάσουν το SP2 των Vista κατά τη φάση της κλειστής beta.

Το νέο Service Pack των Vista περιλαμβάνει όλα τα updates που περιέχονται στο SP1, καθώς και νέα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη όλων των επεξεργαστών της VIA, το Windows Search 4, καθώς και υποστήριξη Bluetooth. Από την άλλη πλευρά, το Service Pack των Server 2008 θα προσφέρει καλύτερη διαχείριση με την κονσόλα DFS/FRS, ανανεώσεις για τον print server και τον spooler, καθώς και άλλες βελτιώσεις.

Αν και δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες ανακοινώσεις, εκτιμάται ότι η Microsoft θα μιλήσει αρμοδίως για το θέμα εντός των επόμενων εβδομάδων.

Υπό κανονικές συνθήκες, ένα Service Pack για μια έκδοση των Windows αποτελεί σημαντική είδηση. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι ανακοινώσεις για το SP2 των Vista θα επισκιαστούν, αν δεν έχουν ήδη επισκιαστεί, από τη συζήτηση για τα Windows 7.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home