Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Eeebuntu... απογειώνει τo netbook σας



Όσοι έχουμε netbooks ψάχνουμε εναλλακτικούς τρόπους λειτουργίας τους κάνοντας τα πιο γρήγορα και πιο αποδοτικά, δυστυχώς τα περισσότερα έρχονται με Windows XP αλλά και κάποιες διανομές Linux που δεν μας εξασφαλίζουν πλήρη συμβατότητα και αποδοτικότητα.

Ο σημαντικότερος λόγος έχει να κάνει με τις υποστηριζόμενες αναλύσεις των έως τώρα λειτουργικών μιας και δεν είναι σχεδιασμένα για υπολογιστές με οθόνες τέτοιων διαστάσεων.

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να την δώσει μια νέα διανομή για Linux, εδικά σχεδιασμένη για netbooks, αυτή δεν είναι άλλη από τη Eeebuntu που είναι μέλος της οικογένειας Ubuntu, χρησιμοποιεί τον kernel του Ubuntu 8.10 και απ΄ότι λέγεται υποστηρίζει όλα τα γνωστά netbook της αγοράς.

Όπως και να έχει όσοι θέλετε να την δοκιμάσετε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα παρακάτω links καθώς και τον κατατοπιστικότατο οδηγό για το πως θα το κάνετε εγκατάσταση μέσω usb flash drive.

Download: Eeebuntu NBR (Netbook Remix launcher)
Download: Eeebuntu all versions
How to
: Install Eeebuntu with a usb flash drive

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home