Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Νέο Sony Vaio P mini laptop



Η Sony, διέθεσε στην Ιαπωνική αγορά το πολύ αναμενόμενο Sony Vaio P στην τιμή των 800€, επόμενος σταθμός διάθεσης θα είναι η Βόρεια Αμερική στα μέσα Φεβρουάριου, με αρχική τιμή τα 670€ !

Το Sony Vaio P mini laptop όπως και θα είναι το πλήρες όνομα του, έρχεται να δώσει την δική του μάχη στο ανερχόμενο και κερδοφόρο κομμάτι της αγοράς των Μinibooks.

Η Sony δε θέλει να το αποκαλεί netbook πιστεύοντας πως διαθέτει πολύ πιο πλούσια χαρακτηριστικά και φινέτσα απο τα netbooks της αγοράς.

To Vaio P-series mini-laptop έχει οθόνη 8 ιντσών, πλάτος 24 εκατοστά, μήκος 11εκ, και πάχος 2 εκατοστά, διαστάσεις που σύμφωνα με την Sony μπορούν να το κάνουν να χωρέσει ακόμα και σε τσέπη παντελονιού.

Το μικρό του μέγεθος συνδυάζεται όμως με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά όπως ο Intel Z520 Atom επεξεργαστής, η ανάλυση οθόνης 1,600 pixel Χ 768 pixel, καθώς και οι δυνατότητες ασύρματης επικοινωνίας με Wi-Fi, Bluetooth, 3G και διαθέτει και GPS.

Σύντομα, θα ανακοινωθούν από την Sony οι ημερομηνίες αλλά και οι τιμές για τις υπόλοιπες χώρες, ενώ πολύ πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο να υπάρχει διαφορετικό σύνολο χαρακτηριστικών για κάθε χώρα ή αγορά.

Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε και σχετικό video.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home