Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



H καλύτερη δουλειά του κόσμου



Πάνω από 800.000 άτομα από όλο τον κόσμο ενδιαφέρθηκαν για την «καλύτερη δουλειά του κόσμου», και μάλιστα το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, που διακόπηκε η λειτουργία της ιστοσελίδας που δέχεται τις αιτήσεις.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τουρισμού της Κουϊνσλάνδης, που κάνει την σχετική καμπάνια, θα επιλεγούν έντεκα άτομα από όλο τον κόσμο από τα οποία θα γίνει η πρόσληψη του φροντιστή του Hamilton Island.

Ο ετήσιος μισθός θα είναι περίπου 75.000 ευρώ και το άτομο που θα προσληφθεί θα έχει δωρεάν παραμονή στο τροπικό νησί σε βίλα με τρία υπνοδωμάτια και πισίνα, με βασικά καθήκοντα το κολύμπι, τις καταδύσεις και την ιστιοπλοΐα.

Επίσης, θα ταΐζει τα σπάνια ψάρια της περιοχής, θα φροντίζει το ταχυδρομείο του νησιού, θα δημιουργήσει ένα blog, ένα φωτογραφικό ημερολόγιο, και υλικό video για να προσελκύσει τουρίστες στο νησί.

Το Hamilton Island που γίνεται περί αυτού ο λόγος, βρίσκεται στο σύμπλεγμα τροπικών νησιών Whitsunday Islands ανοιχτά των ακτών του Queensland.

Σημειώνεται ότι το νησάκι έχει ζεστή θερμοκρασία όλο το χρόνο και διαθέτει γαλάζιο ουρανό, κρυστάλλινα νερά και καθαρές αμμουδιές.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home