Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Νεκρός φίλαθλος στο Καυτανζόγλειο



Πριν από λίγο γύρισα από το Καυταντζόγλειο όπου και είχα πάει να δω από κοντά την ομάδα μου.

Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με το σκορ ούτε με τους ψευτοτσαμπουκάδες που έγιναν μετά τον αγώνα.

Θα ασχοληθώ όμως με τον χαμό ενός συνανθρώπου μας που τόσο άδικα έχασε την ζωή του όταν υπέστη καρδιακό επεισόδιο στις κερκίδες.

Συγκεκριμένα μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε άμεσα στο ταρτάν του αγωνιστικού χώρου όπου και υπήρχε ασθενοφόρο, εκεί άνθρωποι του ΕΚΑΒ επί μισή ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στην ζωή αλλά μάταια, τι και αν ήρθαν ακόμα 2 ασθενοφόρα και 2 κινητές μονάδες.

Ποια ΑΕΚ λοιπόν και ποιος Ηρακλής .... μια ζωή χάθηκε ενώ είχε πάει να δει την αγαπημένη του ομάδα !

Τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου φίλαθλου που απ' ότι μαθαίνω ήταν και παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ηρακλή, ας αναπαυτεί εν ειρήνη rip .

Labels: , , , ,

7 Comments:

At 18 January, 2009 00:20 Anonymous Anonymous said...

RIP.
Απλά ανακοπές φιλάθλων έχουμε δει πολλές φορές σε γήπεδα. Τώρα επειδή έγιναν και τα επεισόδια έχει συνδυαστεί το συμβάν με το γεγονός. Αν τελείωνε το ματς ήρεμα και κάποιος πάθαινε ανακοπή απλά θα αναφερότανε.
Το θέμα πια είναι ότι το αίσχος αυτό που θέλεται να λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πέσει τόσο χαμηλά που για μένα θα έπρεπε να σταματήσει για κάνα 2 χρονάκια μπας και όλοι συνειδητοποιήσουμε κάποια πράγματα.

 
At 18 January, 2009 00:26 Anonymous MinOtaVrS said...

Nα πω οτι εχεις αδικο... όπως και να εχει ομως στο συγκεκριμενο σημειο και οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα δεν ηταν για καρδιακο επεισοδιο ...

Μπηκαν οι δικοι μας μεσα απο λαθος της Αστυνομίας να παρουν την φανελα του Μπασινα και μετεπειτα και των αλλων παικτων (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ) και οι του Ηρακλη νόμιζαν οτι κανουν ντου στους παικτες τους και μπηκαν και αυτοι μεσα... απο εκει και περα εκαναν ντου τα ΜΑΤ στις κερκιδες των φιλαθλων του Ηρακλή και έγινε το έλα να δεις..

 
At 18 January, 2009 10:47 Anonymous Anonymous said...

Κριμα για τον ανθρωπο αλλα πρεπεινα μαθουμε και εμεις να ημαστε ποιο υπευθυνη τι δουλεια εχει ενας ανθρωπος με ιστορικο υγειας στο γηπεδο.Φιλικα Γιαννης.

 
At 18 January, 2009 10:50 Anonymous MinOtaVrS said...

Mε την ιδια λογική και υπευθυνοτητα θα πρεπει να κόψουμε το τσιγαρο το πολύ φαγητο και τα νυχτοπερπατήματα... γιατιως γνωστόν και τα 3 σκοτωνουν

 
At 18 January, 2009 22:58 Anonymous prototype said...

Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει αστυνομία στα γήπεδα?Ανώνυμες Εταιρείες δεν είναι οι ομάδες?Ας αναλάβουν αυτοί τη φύλαξη των γηπέδων αφού δε μπορεί η αστυνομία.Ας βάλουν και τίποτα από την τσέπη τους.Και επιτέλους ας αρχίσουν να πέφτουν καμπάνες γερές στις ομάδες μπας και στρώσει το άθλημα (βλέπε Αγγλία).

 
At 18 January, 2009 23:02 Anonymous MinOtaVrS said...

Μια χαρά τα λες... αλλά οσο λαμόγια πρόεδροι βλεπουν τους οπαδους ως προσωπικους τους στρατούς αυτα θα γινονται και θα ειμαστε μια ζωη στα ιδια ειτε φυλαει η αστυνομια ειτε security ειτε οι ιδιοι οι οπαδοι...

 
At 19 January, 2009 15:44 Anonymous prototype said...

Και στο κάτω κάτω η ΕΠΟ τι κάνει?Απαγορεύτηκαν ή όχι οι οργανωμένες μετακινήσεις των φιλάθλων? Αυτά δεν τα βλέπουν να ρίξουν καμπάνες?

 

Post a Comment

<< Home