Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Δείτε αν έχετε μολυνθεί από το Conficker


Πατήστε στην εικόνα για να κάνετε το τεστ

Η πιο συνηθισμένη τακτική που χρησιμοποιούν τα Virus, Trojans που σέβονται τον εαυτό τους είναι να μπλοκάρουν την σύνδεση σε web sites εταιρειών Antivirus.

Βάση αυτού η ομάδα «Conficker Eye Chart», δημιούργησε ένα εύκολο τεστ που εμφανίζει 6 εικόνες από τις οποίες οι 3 ανήκουν σε Security Web sites.

Αυτό το τεστ είναι ένας έξυπνος και άμεσος τρόπος για να διαπιστώσετε αν το σύστημά σας είναι απαλλαγμένο από μολύνσεις, αν τις βλέπετε όλες τότε το σύστημά σας είναι δεν έχει κανένα πρόβλημα αν δεν τις βλέπετε όμως, αυτό σημαίνει ότι ίσως έχετε προσβληθεί από το Conficker ή κάποιο άλλο malware.

Το παραπάνω test δεν ενδείκνυται σε εταιρικούς υπολογιστές που χρησιμοποιούν proxy server γιατί ενδέχεται να δείτε όλες τις εικόνες αλλά παρόλα αυτά το σύστημά σας να έχει μολυνθεί.

Όσοι θέλετε μπορείτε να τσεκάρετε το σύστημά σας εδώ όπου και θα βρείτε έναν οδηγό βάσει του οποίου μπορείτε να ερμηνεύσετε το τεστ, ανάλογα με τον πώς βλέπετε αυτές τις εικόνες.
[via]

Labels: , , , , ,

2 Comments:

At 10 April, 2009 08:41 Anonymous bill said...

Poli kalo file Mino.Kalo Pasxa.
Andreas F.

 
At 10 April, 2009 08:57 Anonymous MinOtaVrS said...

Αντρικο ευχαριστώ πολύ καλοΠασχα να εχομε

 

Post a Comment

<< Home