Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



On-line ενημέρωση για την κίνηση στη Θεσσαλονίκη



Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν από πρώτο χέρι το πρόβλημα με το μποτιλιάρισμα της περιφερειακής οδού και τα καθημερινά ατυχήματα που συμβαίνουν σε αυτήν, λόγο του εντελώς λάθος σχεδιασμού της.

Όσοι κινούνται καθημερινά σε αυτήν θα παρατήρησαν ότι τον τελευταίο καιρό προστέθηκε κατά μήκος αυτής ηλεκτρονικός εξοπλισμός αποτελούμενος από νέες κάμερες διαχείρισης, ενεργά στοιχεία τύπου ραντάρ, πομπούς μεγάλης εμβέλειας κ.α.

Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός φαίνεται να είναι μέρος ενός πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης κυκλοφορίας που ένα μέρος αυτού έχει να κάνει με το Πιλοτικό Σύστημα Διαχείρισης Κυκλοφορίας και Πληροφόρησης Οδηγών σε Πραγματικό Χρόνο.

Για του λόγου το αληθές, αν επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο, θα δείτε με 2 λεπτά καθυστέρηση την κίνηση στον περιφερειακό ανά πάσα στιγμή.

Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος φαίνεται να είναι σε πιλοτική μορφή και φιλοξενείται προσωρινά σε server του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αν μη τι άλλο πολύ καλή η παραπάνω κίνηση και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους.

Labels: , , , , , ,

3 Comments:

At 06 May, 2009 12:55 Anonymous Anonymous said...

Ποσο τυχερος εισαι θα τα βλεπεις και live τωρα που θα κατεβεις.

Gianni

 
At 06 May, 2009 14:59 Anonymous MinOtaVrS said...

:):)

 
At 06 May, 2009 21:38 Anonymous Μιχάλης said...

Tα σπάει το site πάντα πρωτιές

 

Post a Comment

<< Home