Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Wolfram Αlpha η επανάσταση στο Internet



Σύμφωνα με τα nea.gr μια νέα μηχανή αναζήτησης που θα καταλαβαίνει τις ερωτήσεις μας και θα απαντά συγκεκριμένα, ετοιμάζεται εδώ και καιρό και θα παρουσιαστεί μέσα στον Μάιο.

Απ΄ότι λέγεται σκοπός της είναι να κοντράρει στα ίσα την Google μιας και η μοναδικότητα της έγκειται στο να καταλαβαίνει ερωτήσεις και να δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χρήστη, με τέτοιο τρόπο που δεν έχει καταφέρει καμιά μηχανή έως τώρα.

Το Wolfram Αlpha δεν θα δίνει μόνο μια ευθεία απάντηση σε ερωτήσεις όπως «ποιο είναι το ύψος του όρους Έβερεστ;», αλλά θα προσφέρει και μια σελίδα με σχετικές πληροφορίες όπως γεωγραφική θέση, γειτονικές πόλεις και άλλα βουνά, μαζί με γραφικά και χάρτες.

Μολονότι το σύστημα είναι ακόμη καινούργιο, έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό μεταξύ των ειδημόνων της τεχνολογίας και του Ίντερνετ και πολύ το αντιμετωπίζουν με δέος μιας και ευελπιστούν στο να γίνει μια παγκόσμια αποθήκη πληροφοριών η οποία θα καταλαβαίνει και θα απαντά σε απλή γλώσσα, όπως θα έκανε ένας άνθρωπος.

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home