Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Λίστα συμβατών TV κατά DVB-T MPEG-4



Πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό σχετικά με τις ψηφιακές μεταδόσεις των ιδιωτικών καναλιών και ένα είναι το ερώτημα που ταλανίζει όλους αυτούς που αγόρασαν ή θέλουν να αγοράσουν νέα τηλεόραση.

Υποστηρίζεται το νέο πρότυπο DVB-T MPEG-4/H.264 από την τηλεόρασή που έχουν επιλέξει;

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι τόσο καλά μιας και το 90% των σύγχρονων τηλεοπτικών δεκτών, υποστηρίζουν το πρότυπο DVB-T MPEG-2 και όχι το νεώτερο DVB-T MPEG-4 που δικαίως και επιλέχθηκε ως πιο καινούριου και πολλά υποσχόμενου, από τον νέο Ψηφιακό Πάροχο των επτά ιδιωτικών καναλιών.

Τα νέα όμως δεν είναι εξίσου καλά για όλους αυτούς που έχουν εξωτερικό ψηφιακό δέκτη για να βλέπουν τα ψηφιακά της ΕΡΤ και η λύση ενός ακόμη να αποτελεί μονόδρομο, γεμίζοντας έτσι τον χώρο με ακόμα μια συσκευή και ακόμα ένα τηλεχειριστήριο.

Καλό είναι λοιπόν όσοι θέλετε να αγοράσετε καινούργια τηλεόραση να είστε πολύ προσεκτικοί στο κομμάτι αυτό και να επιλέξετε τηλεοράσεις με δέκτες DVB-T MPEG-4/H.264 και ΟΧΙ τηλεοράσεις με δέκτες DVB-T/MPEG-2.

Παρακάτω σας αντιγράφω από το πάντα έγκριτο και ενημερωμένο AVCLUB, την έως τώρα λίστα, με τις τηλεοράσεις που φέρουν δέκτες DVB-T/mpeg4 και διατίθενται στην Ελληνική αγορά.

Για τους έχοντες μια ματιά θα τους δείξει αν η τηλεόρασή σας υποστηρίζει το νέο πρότυπο, για τους μελλοντικούς αγοραστές θα τους προφυλάξει από κακοτοπιές...

LG

Παλαιότερες σειρές:Σειρές 2009:
PANASONIC

Παλαιότερες σειρές:Σειρές 2009:PHILIPS

Παλαιότερες σειρές:Σειρές 2009:
PIONEERSAMSUNG

Παλαιότερες σειρές:Σειρές 2009:

SHARP

SONY

Παλαιότερες σειρές:
Σειρές 2009
Η λίστα ανανεώνεται συνέχεια για αυτό καλό είναι να ενημερώνεστε από τους ψαγμένους χρήστες του AVCLUB .

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home