Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Κίνα: Έκλεισε το Black Hawk Safety Net



Οι κινεζικές αρχές με την επικείμενη συνεργασία της Google με την NSA καθώς και των απειλών ότι η Google θα εγκαταλείψει τη χώρα, προέβη στο κλείσιμο της ιστοσελίδας Black Hawk Safety Net, το μεγαλύτερο διαδικτυακό κέντρο εκπαίδευσης Hackers συλλαμβάνοντας τρία από τα μέλη της με την κατηγορία της εγκληματικής δραστηριότητας.

Η ιστοσελίδα Black Hawk Safety Net εκπαίδευε σε τεχνικές Hacking και προμήθευε malicious tools στα 12.000 μέλη του έναντι αμοιβής.

Το συγκεκριμένο site "κατέβηκε" τον περασμένο Νοέμβριο (!!!) και τρία από τα μέλη του συνελήφθησαν με την κατηγορία της εγκληματικής δραστηριότητας, σύμφωνα με τον χθεσινό Κινεζικό τύπο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται γιατί οι πληροφορίες δημοσιεύονται μετά από τόσο καιρό.

Υπενθυμίζεται ότι η Κίνα είχε αρνηθεί την ανάμειξή της στο επεισόδιο αυτό και τόνισε πως δεν επικροτεί το Hacking, μία δραστηριότητα ιδιαίτερα δημοφιλής στην Κίνα.
[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home