Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Κάθε συνταξιούχος & Netbook, κάθε γιαγιά & WiFi



Νέος χαμός αναμένεται με τις αποδείξεις που καλούνται να συλλέγουν οι φορολογούμενοι για να καλύψουν το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ.

Βλέπεται το υπουργείο Οικονομικών μελετά το ενδεχόμενο να υποχρεώσει τους φορολογουμένους να εφοδιαστούν ακόμα και με bar code και να σκανάρουν μέσω κινητών τηλεφώνων ή σαρωτών τις αποδείξεις για να τις υποβάλλουν στην Εφορία.

Οι φαιδρότητες αυτές, αν θα ισχύσουν ποτέ, θα είναι από το επόμενο έτος όπου και οι φορολογούμενοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία νέα κατάσταση, όπου δεν αποκλείεται κάθε φορά που κάνουν μία αγορά να πρέπει να δώσουν στον πωλητή μια πλαστικοποιημένη κάρτα με τον γραμμωτό κωδικό, το γνωστότερο ως bar code, ώστε να αποστέλλονται τα στοιχεία της απόδειξης ηλεκτρονικά από την επιχείρηση στην Εφορία.

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει έπειτα από ηλεκτρονική δημόσια διαβούλευση, αλλά ο κίνδυνος να δούμε συνταξιούχους με netbooks και γιαγιάδες με barcode scanners είναι πλέον ορατός.

Για περισσότερα καθώς και το τι θα περιέχει η ηλεκτρονική διαβούλευση μπορείτε να δείτε εδώ.

Labels: , , , ,

6 Comments:

At 19 May, 2010 12:59 Anonymous gianni said...

Ερχετε ο αντιχριστος :):):)

 
At 19 May, 2010 13:00 Anonymous MinO said...

και μη χειρότερα :)

 
At 19 May, 2010 15:43 Anonymous ktsak said...

Η ηλιοθιοτητα αρχιζει και παιρνει διαστασεις επιδημιας. Εχουν σπασει καθε ρεκορ οι ανθρωποι. Στα πλαισια του εκσυγχρονισμου και του μοντερνισμου και της δημοσιας μ@λ@κι@ς - διαβουλευσης ηθελα να πω, εχουν γινειο πρωταθλητες στην ηλιθιοτητα. Ελεος πια

 
At 19 May, 2010 17:56 Anonymous MinO said...

Kώστα μου υπομονή... τα χειρότερα έρχονται :) :)

 
At 20 May, 2010 00:19 Anonymous ktsak said...

Οχι Μπαμπη, δεν μπορω αλλο τις μαλακιες. Δεν τους ανεχομαι πια, κανεναν τους !!!!
Συγχαρητηρια για σημερα !!!

 
At 20 May, 2010 00:51 Anonymous MinO said...

Τhanks m8 και εσεις να εχετε μια καλή κλήρωση στο CH. L.

 

Post a Comment

<< Home