Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Apple: Δίνει Patch για το σήμα του iPhone 4



Σε ανακοίνωση της η Apple, παραδέχεται για πρώτη φορά ότι υπάρχει πρόβλημα με την λήψη της κεραίας του iPhone 4 αν και υπαίτια δεν είναι η συσκευή αλλά το λογισμικό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στη δήλωση της «κατά τη διάρκεια έρευνας των εκατοντάδων καταγγελιών που λαμβάνουμε καθημερινά, με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο τύπος που χρησιμοποιούμε για τον υπολογισμό και εμφάνιση των μπαρών που φανερώνουν την ισχύ του τηλεφωνικού σήματος, είναι εντελώς λανθασμένος.

Σε πολλές περιπτώσεις η ένδειξη ήταν μεγαλύτερη κατά 2 μπάρες από την πραγματική που ισχύει. Οι χρήστες που παρατηρούν πτώση σήματος και αντίστοιχα των μπαρών που εμφανίζει το κινητό τηλέφωνο όταν το κρατούν με συγκεκριμένο τρόπο, πιθανόν βρίσκονται σε περιοχή με αδύναμο σήμα αλλά δε το γνωρίζουν επειδή το iPhone 4 εμφανίζει 4 ή 5 μπάρες.

Η μεγάλη πτώση των μπαρών ένδειξης σήματος γίνεται επειδή δεν ήταν από την αρχή σωστή η ένδειξη.»

Το πρόβλημα αυτό υπάρχει από το πρώτο μοντέλο iPhone και περιλαμβάνει το iPhone 3G και 3GS. Για το λόγο αυτό τις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει νέα αναβάθμιση λογισμικού για όλα τα iPhone εκτός του πρώτου με το οποίο η Apple θα διορθώνει το πρόβλημα.

Στη νέα αναβάθμιση θα γίνεται χρήση του τύπου που προτείνει η AT&T για σωστό υπολογισμό και εμφάνιση των μπαρών ένδειξης σήματος.

Τώρα ποιον πάνε να παραμυθιάσουν πραγματικά δεν το γνωρίζουμε, βρε καλά τους κάνουν όλοι αυτοί που τους έχουν τρελάνει στις μηνύσεις στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

[via]

Labels: , , , , ,

3 Comments:

At 04 July, 2010 21:29 Anonymous harisg said...

Sa "mageirema" moy akoygetai...Ginomai kakos an skefto oti "peirazontas" to poses mpares fainontai oloi menoyn ikanopoiimenoi kai i Apple synxizei na poylaei ena proion me provlimatiki keraia?

 
At 04 July, 2010 21:41 Anonymous MinO said...

Eτσι ακριβώς !!
Δυστυχώς ο κανονας που λεει οτι δεν βιαζομαστε να πάρουμε πρώτοι μια συσκευή ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΕΤΑΙ!

θΕΩΡΩ οτι μεχρι το 2011 θα το εχουν φτιαξει το πρόβλημα σε επιπεδο hardware !
Μεχρι τοτε υπομονή και όχι βιασύνες...

 
At 05 July, 2010 14:52 Anonymous Andy-fatic said...

Δε νομίζω ότι θα φτιάξουν οτιδήποτε γιατί αν συμβεί αυτό, θα ξεσηκωθούν οι κάτοχοι των πρώτων παρτίδων. Θα παραμείνει ως έχει, άλλωστε όσο περνούν οι μέρες, αποδεικνύεται ότι το "πρόβλημα" είναι μικρότερο από αυτά που αρχικά είχαμε πιστέψει (βλέπε gizmodo) και είναι θέμα μετρήσεων και μεγεθών για να καταλήξουμε στο αν τελικά αποτελεί αποκλειστικό ελάττωμα του iPhone 4 ή ένα φαινόμενο που εμφανίζεται στα περισσότερα σύγχρονα τηλέφωνα.

 

Post a Comment

<< Home