Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Προσοχή: Πιθανή παραπλάνηση από την HOL


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το πάντα ενημερωμένο satfreaks μεγάλη προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν οι καταναλωτές της Αττικής, καθώς έχει ξεκινησει μια προσπάθεια παραπλάνησης των καταναλωτών από την εταιρία MEGAMAX θυγατρική της HOL.

Συγκεκριμένα υπάλληλοι της τηλεφωνούν σε υποψήφιους πελάτες, λέγοντας τους να αγοράσουν άμεσα από αυτούς ειδικό εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή) γιατί όπως λένε ψευδώς, σε μια εβδομάδα δεν θα μπορούν να βλέπουν καθόλου τηλεόραση καθώς με υπουργική απόφαση θα διακοπεί το αναλογικό σήμα στην περιοχή τους .

Ο τραγέλαφος συνεχίζεται λέγοντας ότι αν τον αγοράσουν άμεσα θα δώσουν τον εξοπλισμό στην προνομιακή τιμή των 100€, αντί των 200€ που αυτός κοστίζει κανονικά!

Όπως είναι φυσικό δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς το κέντρο εκπομπής της Πάρνηθας θα συνεχίσει να εκπέμπει αναλογικά για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα.

Μετά από επικοινωνία με το 1520 και σχετική καταγγελία στη γενική γραμματεία καταναλωτή, διαπιστώθηκε ότι από το πρωί της Παρασκευής 02 Ιουλίου 20101 το τηλεφωνικό κέντρο τους έχει κατακλυστεί από αναρίθμητες καταγγελίες με το ίδιο ακριβώς θέμα.

Κατά δήλωση των υπευθύνων της γενικής γραμματείας καταναλωτή, διεξάχθηκε έρευνα όπου και διαπιστώθηκε ότι πίσω από την όλη ιστορία εμπλέκεται η HOL και υποσχέθηκαν ότι θα πράξουν τα δέοντα.

Για αυτό λοιπόν προσοχή και αυτοσυγκράτηση....

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home