Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Αλλαγές στο NovaSports



Σύμφωνα με το gazzetta.gr και το επίσημο πρόγραμμα Σεπτεμβρίου της Nova, όλες οι αθλητικές εκπομπές του αναλογικού Novasports 1 «μετακομίζουν» τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στο Novasports 2.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του συνδρομητικού καναλιού, όλες οι εκπομπές όπως το «Novasports news» το «Λεπτό προς λεπτό», το «Supergoal» και, κυρίως, το κυριακάτικο «Total Superleague» που μέχρι και την τελευταία σεζόν προβάλλονταν στο Novasports 1, θα βγαίνουν απ’ το Novasports 2.

Όπως καταλαβαίνεται οι τίτλοι τέλους για την επίγεια συνδρομητική τηλεόραση είναι πολύ κοντά και ήδη ακούγονται οι πρώτες αντιδράσεις από τους συνδρομητές που λαμβάνουν επίγεια τα 2 "αναλογικά" κανάλια της Multichoice, καθώς πλέον το Novasports 1 μένει με μεταδόσεις της Σούπερ Λίγκας, κάποιες μεταδόσεις απ’ τα ξένα Πρωταθλήματα και αρκετές επαναλήψεις.

Τώρα το πόσο σχέση έχει αυτή η διαφοροποίηση από τις φήμες που θέλουν τον ΟΤΕ να έρχεται σε συμφωνία με τους ανθρώπους της Κάντζας για να εντάξει στο Conn-X TV τα δύο κανάλια Novasports1 και Novacinema, είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει αργότερα και σίγουρα χρήζει απαντήσεων.

Labels: , , , , ,

2 Comments:

At 10 August, 2010 16:08 Anonymous haridimos said...

Με βλέπω να τους κόβω τη συνδρομή..
Εμένα το αναλογικό με βόλευε με novacinema1 & novasports1 αφού και τις ταινίες έβλεπα, αλλά και τα βασικά ματς + εκπομπές τις Κυριακές αν ήθελα .
Αντίστοιχο πακέτο στο δορυφορικό ΔΕΝ υπάρχει...
Για να έχω nc1+ns1 πρέπει να πάρω το full πακέτο.

 
At 19 August, 2010 19:11 Anonymous MinO said...

Τελικα βλέπω ότι με αυτα και με αυτα αντι να κερδισουν στο τελος θα χασουν πελατες!

 

Post a Comment

<< Home