Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



YouTube: Ταινίες επί πληρωμή



H Google σχεδιάζει να δημιουργήσει τμήμα ταινιών τις οποίες θα μπορεί ο χρήστης να παρακολουθεί έναντι χρηματικού τιμήματος, το... οποίο θα εντάξει στη δημοφιλή σελίδα YouTube, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.

Ο γίγαντας του διαδικτύου έχει ήδη διαπραγματεύσεις με μεγάλα στούντιος του Χόλιγουντ, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα ταινιών για τη νέα υπηρεσία του, η οποία θα είναι ανταγωνίστρια έναντι των υφιστάμενων ιστοσελίδων Netflix, iTunes και Hulu.

Το δημοσίευμα, επικαλούμενο στελέχη των studios του Χόλιγουντ, αναφέρει ότι το YouTube θα χρεώνει πέντε δολάρια για κάθε ταινία, δηλαδή ποσό ανάλογο με εκείνο που καταβάλουν οι χρήστες καλωδιακών και δορυφορικών τηλεοπτικών προγραμμάτων για να δουν μια ταινία.

Αν μη τι άλλο το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι καινούριο και "παίζει" εδώ και καιρό, αυτό που μένει να δούμε είναι εάν τελικά οι φήμες, επιτέλους κάποτε γίνουν πραγματικότητα.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home