Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Google music: Οι πρώτες πληροφορίες



Μια νέα υπηρεσία με την ονομασία Google Music, πρόκειται να ξεκινήσει πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του techgear, εκτός από το κλασικό pay-per-track, η Google θα παρέχει τη δυνατότητα online αποθήκευσης των αγορασμένων τραγουδιών του χρήστη με χρέωση $25 ανά έτος και με απεριόριστη πρόσβαση πάνω στα αποθηκευμένα μουσικά αρχεία.

Από ότι λέγεται θα ενσωματωθούν λειτουργίες παρόμοιες με αυτές των social networks, όπως η δυνατότητα αποστολής των playlists σε άλλους συνδρομητές, web-based music player και αντίστοιχη εφαρμογή για φορητές συσκευές.

Ενδέχεται μάλιστα το ενδεχόμενο να επιτρέπεται στον πελάτη η ακρόαση ολόκληρου του τραγουδιού για μία μοναδική φορά, και στη συνέχεια να περιορίζεται στα 30 δευτερόλεπτα προεπισκόπησης, σε περίπτωση που δεν θέλει να το αγοράσει.

Τέλος, μία πολύ ενδιαφέρουσα αλλά όχι και τόσο "ασφαλής" λειτουργία είναι η δυνατότητα αυτόματης σάρωσης του σκληρού δίσκου του χρήστη από το Google Music, όπου οποιοδήποτε αρχείο αναγνωρίζεται ως νόμιμο θα ταξινομείται και θα γίνεται διαθέσιμο πιθανότατα μέσω δικτύου P2P!
[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home