Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Hollywood: DoS Attacks σε Torrent Sites



Η Ινδική εταιρεία Aiplex Software έχει προσληφθεί από τις κινηματογραφικές εταιρίες του Hollywood έτσι ώστε να εντοπίσει και να πάρει υπό τον έλεγχο της ταινίες που ανεβαίνουν σε torrent sites και υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Από μόνο του αυτό δεν αποτελεί είδηση, η είδηση είναι το πως γίνεται αυτό καθώς όπως παραδέχτηκε η ίδια η εταιρία η διαδικασία ξεκινά με την έναρξη Denial of Service επιθέσεων (DoS Attacks), κατά των torrent sites που αρνούνται να συμμορφωθούν με τις οδηγίες (takedown notices) των εταιριών του Hollywood.

Η Aiplex χρησιμοποιεί εξειδικευμένο λογισμικό για να ανιχνεύσει στο Διαδίκτυο torrent sites παραβίασης των πνευματικών δικαιωμάτων των πελατών της και στην συνέχεια αποστέλλει προειδοποιητικά μηνύματα για κατέβασμα του υλικού.

Η εταιρεία, συνεργάζεται τόσο με μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο όπως τη 20th Century Fox και τα Fox STAR Studios όσο και με κινηματογραφικές εταιρίες του Bollywood.

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι οι επιθέσεις Denial of Service είναι παράνομες στις περισσότερες χώρες και τιμωρούνται με αρκετά χρόνια φυλάκισης καθώς θέτουν σε κίνδυνο την λειτουργία ενός συστήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Παρ 'όλα αυτά, η συγκεκριμένη εταιρία δεν σταματά να αυτοδιαφημίζεται, διατεθειμένη να προσφέρει τις υπηρεσίες της και σε άλλες χώρες της βιομηχανίας κινηματογράφου.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home