Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Microsoft Windows Phone 7


Η Microsoft ανακοίνωσε την ολοκλήρωση ανάπτυξης των Windows Phone 7 που είναι πλέον διαθέσιμη προς κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων.

Η νέα έκδοση προσθέτει επιπλέον τη δυνατότητα φιλτραρίσματος των επαφών του Facebook, έτσι ώστε να εμφανίζονται μόνο οι πραγματικά γνωστοί φίλοι, ενώ μέσω του κέντρου δικτύωσης People Hub το οποίο διατίθεται ως εφαρμογή στην πλατφόρμα, υπάρχει η δυνατότητα απευθείας χρήσης του «like button» και της δημοσίευσης ενός μηνύματος τοίχου.

Το Windows Phone 7 στηρίζεται στο περιβάλλον Metro το οποίο χρησιμοποιείται στις Zune συσκευές και οργανώνει τις περισσότερες δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος σε hub, αντί εφαρμογών.

Επίσης, δίνεται μεγάλη προσοχή στην λειτουργία αναπαραγωγής πολυμέσων η οποία βασίζεται στο Zune HD αλλά και στο gaming, καθώς η πλατφόρμα πρόκειται να εξοπλιστεί με τίτλους παιχνιδιών από την κονσόλα του Xbox. Ακόμη, η υποστήριξη multi-touch και η βελτίωση της ακρίβειας του web browser, εντάσσονται στις προσπάθειες της εταιρείας να προφτάσει σε δυνατότητες τους μεγάλους ανταγωνιστές της, δηλαδή το iOS της Apple και το Android της Google.

H Microsoft έχει επενδύσει αρκετούς μήνες και χρήματα στην επιτυχία του WP7 καθώς, σύμφωνα με αυτή, δεν πρόκειται για τη συνέχεια του Windows Mobile, αλλά για ολοκαίνουργια πλατφόρμα για κινητά τηλέφωνα, καθώς σημαντικές δυνατότητες όπως η υποστήριξη multitasking και το copy-paste δε θα είναι άμεσα διαθέσιμες ωσότου τελειοποιηθούν.

Εταιρείες όπως η Dell, η HTC, η LG και η Samsung συμφώνησαν στην κατασκευή κινητών τηλεφώνων που θα χρησιμοποιούν την πλατφόρμα του WP7, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την Microsoft, το WP7 θα είναι διαθέσιμο για τους χρήστες τον Οκτώβριο στην Ευρώπη και ένα μήνα αργότερα στις ΗΠΑ.

Για περισσότερα δεν έχετε παρά να διαβάσετε το πάντα ενημερωμένο insomnia.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home