Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Απαγόρευσαν το νέο Medal of Honor



Γελάει το σύμπαν με την υποκρισία των Βρετανών και των Αμερικάνων... ο λόγος δεν είναι άλλος από το νέο Medal of Honor και το story του.

Μετά την Βρετανική κυβέρνηση, τώρα και το Αμερικανικό Πεντάγωνο απαγόρευσε τη διανομή του στους στρατιώτες του, μην επιτρέποντας έτσι την χρήση του στις Αμερικάνικες Βάσεις ανά τον κόσμο.

Βλέπετε ενοχλεί, που η τελευταία εκδοσή του δημοφιλούς παιχνιδιού, διαδραματίζεται στο Αφγανιστάν όπου οι Αμερικάνοι και οι σύμμαχοι τους προσπαθούν να πιάσουν τους Ταλιμπάν.

Κανείς από τους ιθύνοντες δεν έχει δώσει επίσημη ακριβή εξήγηση, αν και το Πεντάγωνο φαίνεται ότι δεν θέλει οι στρατιώτες του να υποδύονται τους Ταλιμπάν που σκοτώνουν αμερικανούς στο Αφγανιστάν.

Η Electronic Arts δεν έχει προβεί ακόμα σε σχόλια για τις αντιδράσεις, όμως η εκπρόσωπος της εταιρείας κάποια ανύποπτη στιγμή είχε κάνει την καλύτερη παρατήρηση λέγοντας: «Οι περισσότεροι από εμάς, παίζουμε από 7 χρονών με αυτόν τον τρόπο, κάποιος κάνει τον αστυνομικό και κάποιος άλλος πρέπει να κάνει τον ληστή, δεν γίνεται αλλιώς!».
[via]

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home