Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



First Look: Logitech K800 Wireless Illuminated Keyboard



Στα πλαίσια του opening του Athens Metro Mall, επισκέφθηκα το νέο κατάστημα Public που άνοιξε σε αυτό, εκεί είχα την τύχη να δω από κοντά το K800 Wireless Illuminated Keyboard... το πολλά υποσχόμενο καινούριο ασύρματο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο της Logitech.

Προσωπικά ήταν κάτι που περίμενα πως και πως εδώ και καιρό, καθώς επειδή εργάζομαι σε σχετικά σκοτεινό περιβάλλον χρειαζόμουν ένα ασύρματο πληκτρολόγιο που να έχει οπίσθιο φωτισμό.

To K800 διαθέτει ασύρματη συνδεσιμότητα στα 2.4GHz με την επικοινωνία του να την αναλαμβάνει ο μικρός και εύχρηστος Logitech Unifying πομποδέκτης, εκτός αυτού περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που το κάνουν must have όπως είναι το Smart Backlighting και το PerfectStroke Key System.

Εκτός από το πολύ λεπτό και κομψό σχεδιασμό του το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο έχει ένα ειδικό σύστημα οπίσθιου φωτισμού το οποίο για εξοικονόμηση ενέργειας χρησιμοποιεί αισθητήρες φωτός και αισθητήρες προσέγγισης, έτσι ώστε να προσαρμόζει την ένταση του φωτισμού του ανάλογα με το περιβάλλον και την επιθυμία του χρήστη για πληκτρολόγηση.

Οι μπαταρίες NiMH του Logitech Wireless Keyboard K800 μπορεί να κρατήσουν σε λειτουργία μέχρι και 10 ημέρες, είναι επαναφορτιζόμενες μέσω microUSB και το πληκτρολόγιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ είναι σε φόρτιση.

Παρόλο που στο επίσημο site της Logitech δεν δείχνει να υποστηρίζεται, δουλεύει μια χαρά σε Linux και δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα όσοι το εγκαταστήσετε σε Ubuntu.

Όσοι επιθυμείτε να το δείτε και να το δοκιμάστε από κοντά μπορείτε να το βρείτε άμεσα διαθέσιμο στο Public στην τιμή των 99 €.

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home