Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



GeForce GTX 460: Η Πρώτη Ασύρματη Κάρτα Γραφικών




Η KFA2 παρουσίασε μια νέα κάρτα γραφικών με την ονομασία GTX 460 WHDI, η οποία μπορεί να είναι μια υλοποίηση της GeForce GTX 460 έχει όμως μια πολύ σημαντική διαφορά καθώς αυτή δεν χρησιμοποιεί καλώδια για την σύνδεση της με την οθόνη.

Εκτός από τις εξόδους DVI, HDMI και mini USB, η KFA2 έχει εξοπλίσει την κάρτα με πέντε κεραίες, οι οποίες στέλνουν ασύρματα το σήμα στην οθόνη ή την τηλεόραση αρκεί βέβαια ο χρήστης να προσαρτήσει τον ειδικό αντάπτορα στην οθόνη ή ακόμα καλύτερα στην τηλεόραση του.

Η τεχνολογία Wireless Home Digital Interface αξιοποιεί το κανάλι των 40MHz στη μπάντα των 5GHz και μπορεί να μεταφέρει περιεχόμενο 1080p στα 60Hz. Η εμβέλειά του είναι 30 μέτρα, οπότε καλύπτει άνετα κάθε οικιακό περιβάλλον.

Η κάρτα αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα με την τιμή της να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη, σίγουρα όμως έχει κάνει πολλούς να θέλουν να την αποκτήσουν πριν ακόμα καλά καλά βγει στο εμπόριο.

Τώρα κατά πόσο αυτή μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός σκληροπυρηνικού gamer είναι κάτι που θα πρέπει να το δούμε από κοντά....

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home