Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Apple: Διαθέσιμο το iOS 5.0.1



Όπως αναμενόταν διαθέσιμη έγινε από την Apple στο ευρύ κοινό των iUsers, η πολυσυζητημένη αναβάθμιση στο iOS 5.0.1 η οποία και φαίνεται να λύνει τα προβλήματα μπαταρίας του iPhone που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Επιπρόσθετα η συγκεκριμένη αναβάθμιση προσφέρει multitasking gestures στο αρχικό iPad, λύνει το πρόβλημα με το Documents in the Cloud και τέλος διορθώνει τα κενά ασφαλείας με το Smart Cover για το iPad 2 και με το code signing που ανακάλυψε ο Charlie Miller.

Όσοι ενδιαφέρεστε να αναβαθμιστείτε δεν έχετε παρά να την κατεβάσετε γρήγορα και απλά με το σωτήριο -για πολλούς hardcore Λινουξάδες- Over The Air αρκεί απο την συσκευή σας να επιλέξετε Settings-->General-->Software Update, εναλλακτικά βέβαια είναι διαθέσιμη και μέσω του iTunes.

Βέβαια, εδώ και αρκετές ώρες πολλοί είναι αυτοί οι χρήστες σε διάφορα φόρουμ που διαμαρτύρονται ότι η αναβάθμιση δεν διόρθωσε τίποτα παρατηρώντας την ίδια ή και σε αρκετές περιπτώσεις μεγαλύτερη μείωση στη μπαταρία.

Για παράδειγμα, το θέμα με τις υπηρεσίες τοποθεσίας και το time zone που ευθυνόταν σε ένα μεγάλο ποσοστό για την μειωμένη αυτονομία φαίνεται ότι δεν διορθώθηκε στην 5.0.1 αφού το tracking παραμένει ενεργό και στην νέα έκδοση.

Εκπρόσωπος της Apple δήλωσε στο AllThingsD πριν λίγες ώρες ότι η τελευταία αναβάθμιση διόρθωσε αρκετά προβλήματα με την αυτονομία σε ορισμένες συσκευές αλλά συνεχίζουν να ερευνούν κάποια σχετικά ζητήματα.

[via]

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home