Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ubuntu 12.04 ο Μυρμηγκοφάγος



Ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα η κωδική ονομασία του Ubuntu 12.04 η οποία σύμφωνα με την συνήθεια που υπάρχει θα έχει τ’ όνομα από κάποιο είδος του ζωικού βασιλείου που κινδυνεύει με εξαφάνιση.

Έτσι λοιπόν ο Mark Shuttleworth, ο Mr Ubuntu, ανακοίνωσε την ονομασία το blog του, η οποία και θα είναι: Precise Pangolin.

O Pangolin, είναι ένα είδος μυρμηγκοφάγου, ο οποίος εκτός από τους φυσικούς εχθρούς , όπως τα λιοντάρια, κινδυνεύει και έχει μειωθεί ο πληθυσμός του, επειδή θηρεύεται από ανθρώπους, καθώς αποτελεί έναν εκλεκτό μεζέ, ιδιαίτερα στην Αφρική.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η ιδέα γι’ αυτό τ’ όνομα, πάρθηκε ύστερα από την άφιξη ενός αριθμού, από αυτό το μεγαλόσωμο είδος, στον Ζωολογικό κήπο του Λονδίνου, τον Νοέμβριο του 2010.

Ίσως να ηχεί αστείο, μα η αλήθεια είναι πως η Canonical, δίνει μέρος των εσόδων από το Ubuntu Music Store και το Ubuntu Shop, στις ανάλογες οργανώσεις που βοηθούν στη διάσωση των απειλούμενων με εξαφάνιση ειδών.

Τέλος αυτή η ανακοίνωση σηματοδοτεί τις ετοιμασίες για την έναρξη του Ubuntu Developer Summit η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Orlado τον επόμενο μήνα.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home