Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



PayPal : Αποστολή Χρημάτων μέσω Facebook



Παρουσιάστηκε από το PayPal μια νέα εφαρμογή για το Facebook με την ονομασία "Send Money" όπου οι πελάτες της PayPal μπορούν εύκολα να στείλουν χρήματα και ευχετήριες κάρτες στους φίλους τους στο Facebook.

Η εφαρμογή αποτελεί την επίσημη σύνδεση των δικτύων Facebook και PayPal, ακολουθώντας αντίστοιχες προσπάθειες τρίτων, σε μία κίνηση αναγνώρισης της δυναμικής του κοινωνικού δικτύου από την PayPal.

Η όλη διαδικασία συνίσταται σε μερικά απλά βήματα και επιτρέπει την αποστολή χρημάτων, ακόμα και προς άτομα που αρχικά δεν έχουν λογαριασμό στο PayPal. Ο εντολέας μπορεί να στείλει μόνο χρήματα ή να τα συνοδεύσει με μία ευχετήρια κάρτα, ώστε να ανταποκριθεί παραστατικά με εικόνες ή video στις υπενθυμίσεις εορτών που παρέχει το κοινωνικό δίκτυο.

Η διαδικασία περιλαμβάνει το σύνηθες βήμα login στην υπηρεσία του PayPal, ώστε να διατηρήσει ψηλά το επίπεδο ασφάλειας της εφαρμογής.

Η ευχετήρια κάρτα δημοσιεύεται στον Τοίχο του αποδέκτη και ταυτόχρονα φτάνει προσωπική ειδοποίηση για την παραλαβή των χρημάτων. Αν ο αποδέκτης δεν έχει λογαριασμό στο PayPal, μπορεί εύκολα να δημιουργήσει έναν την ίδια στιγμή, ώστε να παραλάβει τα χρήματα. Το ποσό μπορεί χρησιμοποιηθεί online ή να μεταφερθεί σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για αποστολές χρημάτων από το υπόλοιπο του PayPal ή από τραπεζικό λογαριασμό, ενώ εφαρμόζεται προμήθεια 2,9%+$0,3 για χρήματα που στέλνονται με πηγή χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.


[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home