Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Razer: Fuck SOPA



Στο πρόσφατο παρελθόν είδαμε να εκφράζεται έντονα η διαφωνία των εταιριών που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο για το προτεινόμενο νομοσχέδιο Stop Online Piracy Act.

Ως αποτέλεσμα του νομοσχεδίου αυτού, τη Τετάρτη 18/1/12, οι σελίδες αρκετών εταιριών θα τεθούν εκτός λειτουργίας και στη κεντρική τους σελίδα θα υπάρχει σχετικό μήνυμα, το δε downtime υπολογίζεται να κρατήσει από τις 8 το πρωί, μέχρι τις 8 το απόγευμα τοπική ώρα.

Αξιοσημείωτη είναι η όχι και τόσο σεμνή ανακοίνωση της γνωστής εταιρίας gaming Razer, η οποία και παρουσίασε μια άκρως καυστική εικόνα  εναντίον του SOPA η οποία στις 18 Ιανουαρίου θα κοσμεί το επίσημο site της εταιρίας καθόλη την διάρκεια που θα είναι αυτό εκτός λειτουργίας και την οποία μπορείτε να δείτε πιο πάνω !

Η Razer, σημειώνει στην ανακοίνωση της, ότι δεν παραβλέπει την πειρατεία αλλά εναντιώνεται σε οτιδήποτε βλάπτει είτε την κοινότητα των gamers, είτε τους developers θεωρώντας ότι το SOPA είναι ο τελείως λάθος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος .

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home