Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Chrome 17 beta: Πιο γρήγορος από ποτέ



O Chrome 17 beta κυκλοφόρησε και η Google υπόσχεται πως η νέα έκδοση θα ξεκινήσει να κατεβάζει τις ιστοσελίδες πριν ο χρήστης να ολοκληρώσει την εισαγωγή της διεύθυνσης URL και πατήσει το enter.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο blog του Chrome, η έκδοση 17 θα μπορεί να φορτώνει κάποιες σελίδες στο παρασκήνιο, δηλαδή μόλις η διεύθυνση θα είναι διαθέσιμη από το auto-complete τότε θα αρχίζει το rendering της σελίδας.

Ο μηχανικός της Google Dominic Hamon γράφει:

"Το pre-rendering θα μειώσει τον χρόνο ανάμεσα στο πάτημα του enter και την πλήρη φόρτωση της σελίδας ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα εμφανίζει ακαριαία."

Η εταιρεία δεν έδωσε στατιστικά στοιχεία για το πόσο πιο γρήγορη είναι αυτή η διαδικασία.

Στον Chrome 17 beta έχουν γίνει σημαντικές πρόοδοι στην ασφάλεια και κυρίως σε ότι σχετίζεται με την προστασία των χρηστών από σελίδες που τους προτείνουν να κατεβάσουν επικίνδυνα αρχεία. Έτσι ο Chrome 17 beta ενσωματώνει την λειτουργία "expanded functionality" με την οποία αναλύει εκτελέσιμα αρχεία όπως .exe και .msi.

"Εάν κατεβάσατε ένα αρχείο το οποίο είναι γνωστό πως είναι επιβλαβές ή το οποίο φιλοξενείται σε ιστοσελίδα υψηλής επικινδυνότητας, τότε ο Chrome θα σας προειδοποιήσει και θα σας δώσει την δυνατότητα να το απορρίψετε."

Η Google ελπίζει πως θα καταφέρει να επεκτείνει τον κατάλογο των επικίνδυνων αρχείων που αναγνωρίζει ο Chrome μέσα στους επόμενους μήνες.

Download: Chrome 17 beta

[via]

Labels: , , , ,

1 Comments:

At 14 January, 2012 19:28 Anonymous Anonymous said...

NEW VERSION !!!
Google Chrome 18.0.1003.1 Beta

http://www.filehippo.com/download_google_chrome/

 

Post a Comment

<< Home