Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



To Windows Azure θα εκτελεί Linux



Το άνοιγμα της Microsoft προς τις opensource τεχνολογίες με το Windows Azure συνεχίζεται και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα zdnet, ετοιμάζεται να περάσει σε ένα νέο επίπεδο.

Όπως όλα δείχνουν, η Microsoft θα επιτρέψει την εκτέλεση του Linux μέσα από τις cloud υπηρεσίες που προσφέρει με την πλατφόρμα του Windows Azure.

Η «υποστήριξη» θα γίνεται μέσα από μόνιμες εικονικές μηχανές (peristent Virtual Machines) οι οποίες θα είναι επιπλέον σε θέση να τρέξουν SQL Server ή SharePoint Server. Αν και το Azure υποστηρίζει μέχρι σήμερα εικονικές μηχανές, εντούτοις μετά από reboot, όλα τα δεδομένα που ήταν αποθηκευμένα, χανόντουσαν κάτι που πλέον δε θα αποτελεί πρόβλημα.

Σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα του Azure που διέρρευσε, η ενεργοποίηση των persistant Vms αναμένεται να ξεκινήσει μέσα από μια δοκιμαστική περίοδο (Community Technology Preview) προς τα τέλη Μαρτίου του 2012 με τους χρήστες να πρέπει να παρέχουν τα δικά τους images.

[via]

Labels: , , , ,

3 Comments:

At 11 January, 2012 17:03 Anonymous pintoX said...

άσε ρε που μας έμαθες και το τουίτερ και τιτιβίζεις κιόλας!!!

καλή χρονιάααααααααααα


Υ.Γ: να ξέρεις ότι κάτι έχεις βάλει στο σάιτ και αργεί να φορτώσει - τι σου είχα μάθει μπρε??? δε φορτώνουμε τις σελίδες με πολλάααααααααα πράματα και widgets!

 
At 11 January, 2012 19:14 Anonymous MinO said...

xaxaxaxaxa!!
Που 'σαι εσύ χαμένος ρε ψυχή !!!
Ζεις ? :)

Θα το κοιτάξω παραυτα !

 
At 11 January, 2012 20:29 Anonymous MinO said...

problem solved !! :)

Check it... now.. :)

 

Post a Comment

<< Home