Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ultrabooks: Έρχονται μειώσεις τιμών


Αν σκέφτεστε αυτό τον καιρό να αγοράσετε ένα μικρό και λεπτό notebook, ίσως είναι καλή ιδέα να περιμένετε λίγες εβδομάδες.

Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα οι τιμές των Ultrabooks θα μειωθούν έως και 30%.

Η μείωση που έχει ήδη προεξοφλήσει η αγορά αποδίδεται στην αναπόφευκτη απόσυρση της πρώτης γενιάς των Ultrabooks. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα Ultrabooks με τους νέους επεξεργαστές Ivy Bridge της Intel, οπότε οι κατασκευαστές αναμένεται να "ξεφορτωθούν" τα υπάρχοντα μοντέλα με Sandy Bridge χαμηλώνοντας τις τιμές.

Οι ίδιες πηγές προσδιορίζουν το ποσοστό της μείωσης στο 30%, αν και το νούμερο αυτό δεν θα ισχύσει μονολιθικά για όλα τα Ultrabooks που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Αναλυτές της επενδυτικής τράπεζας λένε ότι τα Ultrabooks θα αποσπάσουν σημαντικό μερίδιο της αγοράς το 2013. Υπενθυμίζεται ότι η Intel έχει προβλέψει μερίδιο αγοράς 40% για τα Ultrabooks φέτος, κάτι που η J.P.Morgan θεωρεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home